Home » Er is er één jarig, hoera, hoera!

Er is er één jarig, hoera, hoera!

Hoera, mijn blog viert vandaag haar eerste verjaardag! Vandaag precies een jaar geleden begon ik een blog op een gratis website van Jouwweb. Ik had op deze site al sinds oktober 2013 allerlei gerechten staan, van recepten die ik voor die tijd bewaarde in schriftjes en mappen vol knipsels.

Eerst was ik nog te vinden onder een ‘jouwweb’ adres, maar in februari was ik al zo enthousiast over het bloggen dat ik mijn eigen url heb aangevraagd. My happy kitchen was een feit.

Wat volgde was een ware ontdekkingstocht langs social media (ik zit nu ook op Facebook, Twitter,Bloglovin en Pinterest), termen als SEO (snap ik nog niet zo heel veel van) en vooral veel koken en schrijven. In mei kreeg ik mijn eerste persuitnodiging voor een dagje achter de schermen bij Vapiano! Wat was ik opgewonden (en ook ontzettend nerveus)!!! En wat was het leuk!

De verhuizing

Tot september van dit jaar heb ik met ontzettend veel plezier gekookt, getest, gegeten en geschreven, maar ik irriteerde mij ook aan de beperkingen van een gratis site. Tijd dus om over te stappen naar Blogger. Volgens kenners kon ik beter naar WordPress overgaan maar ik was helemaal blij met de mogelijkheden die een platform als Blogger mij vanaf toen bood. Ik kon vooruit gaan schrijven, blogs inplannen, categoriseren, taggen, statistieken lezen! Nu kreeg ik pas echt de smaak te pakken! Ik blog nu zo’n 4 keer per week, in de kerstvakantie heb ik zelfs dagelijks een artikel geplaatst.

Top 5

Op mijn eerste verjaardag kijk ik nog even kort terug naar het afgelopen jaar. Hieronder een top 5 van mijn best gelezen artikelen. Met stip op 1 staat de test van de Maggi aardappel cupcakes. Meer dan 400 keer gelezen (sinds september)! Ik heb hiermee wellicht een hoop mensen behoed voor een miskoop! De tests doen het sowieso heel goed, op nummer 3 is de andere aardappelvariatie van Maggi te vinden.

  1. My Happy Kitchen test: Maggi aardappel variatie cupcakes
  2. X-mas balls van drop en chocolade (winactie)
  3. My happy kitchen test maggi aardappel pannenkoekjes
  4. Tien dingen die je misschien nog niet wist over McDonalds
  5. Cheesecake in a jar

 

2015

Voor mij zal 2015 het jaar worden waarin ik nog meer wil leren over SEO en waarin ik mij meer ga focussen op fotografie. Ik ga in februari zelfs een workshop foodfotografie & styling doen!

Ik wil iedereen bedanken voor de aandacht en lieve berichten en ik hoop er –samen met jullie – een smaakvol tweede levensjaar van te maken!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. kimberley van Beek

    Gefeliciteerd!! Liefs Kimberley

  2. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik neem met veel plezier (bijna) dagelijks een kijkje. Ga zo door! En ik ben benieuwd naar het resultaat van de workshop.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*