Home » My happy life februari 2024
My happy life februari 2024

My happy life februari 2024

Op deze laatste schrikkeldag van de maand sluit ik februari met jullie af. Ik vond het best een heftig maandje. Bodhi’s vertrek zorgde voor een enorm ‘empty nest’ gevoel en het weer werkte ook niet echt mee voor mijn humeur. Mijn moeder moest opnieuw worden geopereerd aan haar arm en zelf kwakkelde ik een beetje met mijn gezondheid. Gelukkig waren er ook fijne momenten hoor, geen pieken zonder dalen! Dit was my happy life februari 2024.

My happy life februari 2024

Niet gedacht dat ik het er zo moeilijk mee zou hebben, het vertrek van Bodhi. Ik heb me de eerste paar weken zo ontzettend rot, leeg en ‘nutteloos’ gevoeld! Het gaat inmiddels wel weer beter hoor, en het feit dat Bodhi het zo ontzettend naar zijn zin heeft maakt ook veel goed. Ik hoor van meer mensen dat het empty nest syndroom echt wel een heftig ding is, en heb al meerdere moeders gesproken die mijn gevoelens helemaal herkenden. En als je dan al down bent en het regent en stormt de hele tijd, dan is een vers bosje tulpen toch een beetje een fijne troost!

Om maar niet te veel te hoeven nadenken ging ik flink aan de slag in huis met opruimen en schoonmaken. Mijn moeder kwam helpen in de keuken. Die is daar echt wonderbaarlijk goed in, als zij mijn lades heeft opgeruimd kan er twee keer zoveel in! De kast hierboven staat in mijn werkkamer en zit propvol kook- en bak spulletjes en het kerstservies.

My happy life februari 2024

Op die paar dagen dat het opeens wel heel redelijk weer was gingen we lekker wandelen op het strand met Buster. En pakten we ons eerste terrasje van 2024 én het eerste terrasje met Buster. Omdat hij best moe was van de wandeling bleef hij keurig onder de tafel liggen. Ik schrok alleen wel – zoals vaker tegenwoordig – van de prijzen in de horeca. € 10,25 voor een kop soep, € 7,25 voor een glas wijn. Ik vind dat echt wel heel erg duur!

Carpaccio pastasalade

We gingen gezellig naar mijn ouders voor de verjaardag van mijn vader. Ik zorgde voor het eten en maakte deze heerlijke carpaccio pastasalade en een hazelnootschuim toetje. Beiden komen binnenkort op de blog!

My happy life februari 2024

Ik maakte nog wat leuke foto’s van mijn ouders met Buster erbij, die gaan ze afdrukken en naar Bodhi opsturen. Altijd leuk om echte post te krijgen toch?

My happy life februari 2024

Lieve Buster houdt tegenwoordig ook regelmatig cavia Punkie gezelschap. Die mist Bodhi natuurlijk ook!

Ik kocht een spiegel voor in de badkamer met verlichting en 10x vergroting. Handig (geen haartje blijft meer onontdekt) maar ook wel even schrikken hoor!

De 26e ging mijn moeder onder het mes, toch altijd weer spannend. Gelukkig is de operatie goed gegaan! Als het goed is mag ze vandaag lekker naar huis.

Bloguitjes

Net als vorig jaar had ik weer perskaarten voor de huishoudbeurs dus ging ik gezellig een dagje samen op stap met mijn zusje. Het was een super gezellige dag, al was mijn enige score twee pakken koekjes!

My happy life februari 2024

Met vriendin Mariska ging ik gezellig lunchen bij Anne&Max in Amsterdam. Een heerlijke lunchplank met soep, roerei en allerlei lekker beleg en salades. Een aanrader!

Met oud-collega Karin ging ik op uitnodiging eten bij de Pizzabakkers Den Haag, altijd een feestje! Zie nu pas dat ik gewoon dezelfde jurk aan had als bij de lunch van Anne&Max!

Blogpost

Er kwamen weer aardig wat pakjes aan de deur. Zo maakte Tony’s Chocolonely zijn jaarverslag op vier chocolade repen, kwam The Bodyshop met nieuwe shampoo bars en Verstegen met ‘kneed en klaar‘, een plantaardige mix om je eigen gehaktballen of hamburgers te maken. Wederom van Tony Chocolonely kreeg ik een enorm paasei en bij Wehkamp was het denim days. Ik bestelde er een spijkerjurk én spijkersneakers!

Van Anne&Max kreeg ik een Vandaag blijf ik thuis pakket met koffie, thee, chocolade en chocochai. Bij Flink mocht ik boodschappen doen (altijd handig!) en ik ontving de eerste vissaus van Nederlandse bodem!

My happy life maart 2024

Om mijzelf weer wat op te vrolijken boekte ik een ticket naar Berlijn! 14 maart vlieg ik lekker vier dagen naar Bodhi toe. Kan niet wachten! Ik slaap in het Novotel waar Bodhi werkt. Ziet hij er niet super uit in zijn pak?

Ook staan er een paar gezellige uitjes gepland, waaronder een persdiner en een beauty event. En we hebben een feest van mijn nicht en haar man, die alweer 40 ((!) jaar getrouwd zijn. En natuurlijk wordt het deze maand lente, dus hopelijk meer zon en licht in mijn leven, letterlijk en figuurlijk!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*