Home » Start zomerrooster en nieuwe index!
laptop strand

Start zomerrooster en nieuwe index!

Yes, mijn vakantie is begonnen! Nog wat laatste dingen pakken, plantjes water geven, vogeltjes in de goede handen van de buren laten en we kunnen gaan! Morgen vliegen we naar Thailand voor drie heerlijke lange weken. Waarin ik ook wat meer offline wil gaan, dus vanaf vandaag gaat op My happy kitchen & lifestyle het zomerrooster in.

zomerrooster

Zomerrooster

Ik heb de afgelopen tijd flink vooruit gewerkt, dus alle artikelen die je de komende vier weken gaat lezen staan gewoon al klaar! Drie keer in de week komt er een artikel online, op maandag, woensdag en vrijdag. Morgen heb ik er nog een last-minute extra artikel aan toegevoegd. En ik heb op zondag 23 juli en zondag 6 augustus nóg twee extra artikelen, uit de serie Nostalgie en eten voor jullie klaar staan! Best nog veel te lezen toch? De rubriek My happy life juli komt deze maand even te vervallen, die neem ik dan wel mee in een extra lange aflevering in augustus. En ook de foodblogswap en de rubriek ‘Women in foodbusiness’ sla ik even een maandje over.

Nieuwe index

Nieuwe index

Mocht je niets te doen hebben of je bent op zoek naar een lekker recept voor een etentje, picknick of verjaardag, neem dan eens een kijkje in mijn vernieuwde index! Er is een index recepten, waarbij de recepten gecategoriseerd zijn van A (Aziatische recepten) tot Z (Zonder pakjes). En met afbeeldingen, dat zoekt toch een stuk leuker! Er is een categorie Lifestyle & Travel, Nostalgie & Persoonlijk, Reviews en Trucs, (cadeau)tips & noviteiten. Ik hoop dat jullie op deze manier een beetje de weg kunnen vinden in de inmiddels meer dan 750 artikelen die ik heb geschreven.

laptop strand

I’ll be back!

Het zomerrooster duurt t/m 13 augustus. En vanaf maandag ga ik dan weer met frisse start aan de slag. Met nog meer video’s voor mijn nieuwe Youtube kanaal. En een nieuwe gastblogger die gaat schrijven over wonen en interieur(styling). Nog meer lekkere recepten van mijzelf en Dieneke. Lekkermakende reisverhalen van Marjolein. Ik heb er nu alweer zin in. Maar eerst: vakantiemodus aan, computer uit. Ik wens jullie allemaal een fantastische zomer!

Liefs xxx

Bron foto’s: Shutterstock

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

6 Comments

  1. Karin van Dam

    Heel veel plezier voor jullie alle drie geniet er van jullie hebben het verdiend x

  2. Hele fijne vakantie en geniet ervan met zijn drieën!!!?

  3. Fijne vakantie Anne-Marie!

  4. Heel veel plezier op vakantie!

  5. Fijne vakantie en heerlijk herinneringen ophalen èn nieuwe maken in het mooie Thailand! Ik krijg ineens weer zin in een PadThai 😉

  6. Fijne vakantie ☻x

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*