Home » My happy kitchen twee jaar!

My happy kitchen twee jaar!

Hoera, gisteren heb ik alweer twee kaarsjes mogen uitblazen! Ze zeggen vaak ’time flies when you’re having fun’ en dat is zeker waar! Tijd om even vooruit te blikken.

Er staan mij op persoonlijk gebied een paar spannende ontwikkelingen te wachten de komende tijd. Ik houd nog even voor me wat precies. Maar ik weet zeker dat ik ook in 2016 met veel plezier zal koken en bakken en met nog veel meer plezier er over zal schrijven op My happy kitchen.
In 2016 wil ik met mijn blog waarschijnlijk overstappen op WordPress. Al zal dat de meeste van jullie waarschijnlijk niet veel zeggen. Het is een platform voor blogs, veel professioneler dan Blogger, waar ik nu op zit. Alleen kan ik met Blogger lezen en schrijven en ontbreekt het mij aan tijd (en soms ook wel energie) om een nieuw programma te leren.
Waar ik echter het meest op hoop is dat 2016 weer een jaar wordt vol leuke interactie met lezers en andere bloggers. Het is zo leuk om te horen dat iemand ‘jouw’ lasagna heeft gemaakt en het heerlijk vond! Andere bloggers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, nieuwe ideeën op te doen. Mijn blog is in twee jaar tijd een heel belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. En vooral ook dankzij de vele mensen die hier regelmatig een kijkje komen nemen. Bedankt daarvoor!

Ik zie jullie graag weer terug in mijn ‘happy kitchen’ voor een nieuw jaar vol kook- en bakplezier. Bedankt voor het bezoeken, lezen en reageren!

8 Comments

 1. Gefeliciteerd met je jubileum! Wat goed dat je overgaat naar WordPress, heb ik zelf geen seconde spijt van gehad en je zult zien dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is en dat je er zoveel meer mee kan dan bij Blogger!

 2. Ooooh dat je gaat overstappen naar WP is echt het beste nieuws van de dag 😉 Weg stom reactiescherm.
  Gefeliciteerd me je tweejarig bestaan. Dat er nog veel fijne foodpost mag komen.

 3. Gefeliciteerd!!! Alweer 2 jaar jouw eigen My Happy Kitchen. Op naar nog meer lekkere recepten, toffe artikelen zoals nutteloze pakjes en de foodtrends door de jaren heen. Liefs

 4. kimberley van Beek

  Happy Blog Birthday! Over een maand mag ik er ook aan geloven 😀

 5. Ik hoor idd alleen maar goede verhalen. Even over mijn koudwatervrees heen denk ik!

 6. Haha, dat kan ik me wel voorstellen ja. Ik ga mijn best doen er een beetje vaart achter te zetten 🙂

 7. Dank je wel! Ik heb er zin in.

 8. Fijn toch, dat we alweer twee jaar zo goed bezig zijn!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*