My happy kitchen 3 jaar!

Hoera, vandaag bestaat mijn blog alweer 3 jaar! Wie had dat gedacht, toen ik in 2014 begon met wat recepten op een gratis blogspot website. Ik in ieder geval niet! Drie jaar foodbloggen heeft mij heel wat moois gebracht. Ik heb leuke, lieve en interessante mensen leren kennen. Heb ook mezelf goed leren kennen door steeds een beetje uit mijn comfort zone te gaan (alleen naar events gaan is in het begin best eng!). Ik heb beter leren koken, leuke producten en bedrijven leren kennen en ben er achter gekomen dat schrijven en onderzoeken echt mijn passies zijn!

3e verjaardag

What’s up in 2017

In het nieuwe jaar ga ik zeker door met de rubrieken ‘Nostalgie en eten‘ en ‘Zonder pakjes en zakjes’. De eerste omdat het ik super leuk vind om de antwoorden van andere mensen te lezen (wil je meedoen, stuur even een mailtje!) en de tweede omdat ik het als mijn ‘plicht’ zie. Na meer dan 10 afleveringen van ‘Nutteloze pakjes en zakjes uit de supermarkt‘ is het leuk om lezers de recepten te geven om zelf – zonder pakjes en zakjes – aan de slag te kunnen. Het grappige is dat ik vaak denk: maar iedereen weet toch dat je pannenkoeken maakt van meel, melk en eieren maar dat dat dus in de praktijk helemaal niet zo is. Juist op de – in mijn ogen eenvoudige – recepten wordt het allermeest gezocht.

museumwinkel-ah

Ook wil ik graag blijven schrijven over de geschiedenis van eten, bedrijven en producten. Dat krijg je als je tegen de 50 loopt, dan wordt je een beetje nostalgisch…..In de planning o.a. de geschiedenis van Albert Heijn en Coca Cola in Nederland.

Bedankt!

Ik wil in ieder geval al mijn trouwe (en incidentele!) lezers bedanken. Bedankt voor het lezen en uitproberen van mijn recepten. Bedankt voor de leuke en lieve reacties, onder mijn blogposts en op social media. Jullie zijn de ‘happy’ in my happy kitchen.

Dikke kus

Anne-Marie

10 Comments

  1. 3 jaar alweer, de tijd vliegt! Gefeliciteerd met dit jubileum en dat je er nog maar lang mee door mag gaan 🙂
    Sandra recently posted…Bessen – blauwe bessen, rode bessen & cranberriesMy Profile

  2. Al weer drie jaar Anne Marie wat gaat de tijd toch snel. En wij hebben heel vaak mogen proeven van dat heerlijke eten wat je maakt. Je hebt er heel veel werk voor gedaan en het is je niet komen aanwaaien. Wij hebben er ook van geleerd,niet meer klakkeloos kant en klare producten uit de schappen te halen. Maar sommige zaken vind ik stiekum toch wel eens handig. Veel succes nog in de toekomst. Liefs papa en mama.
    Frits schuster recently posted…My happy kitchen 3 jaar!My Profile

  3. Gefeliciteerd! Op naar de volgende jaren Anne-Marie!

  4. Van harte gefeliciteerd Anne-Marie! Op naar de volgende jaren. Tof dat je lekker de geschiedenis in gaat duiken, interessant!
    Lianne recently posted…Crunchy Marmer Fudge met BrosMy Profile

  5. Gefeliciteerd! Op naar nog heel veel “happy” jaren 🙂
    Eef recently posted…Hallo 2017!My Profile

  6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Ga vooral zo door!

  7. Van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag!!!
    Tamara TS recently posted…Random feitjes over mijMy Profile

  8. Kitty de Jong

    Anne Marie, van harte gefeliciteerd! Ik lees je blog altijd met veel plezier en hoop dat nog lang te kunnen blijven doen! Nogmaals proficiat!

  9. Sophia en Jan Dirk

    Van harte en op naar de volgende drie met al dat lekkers. Het is altijd een genoegen je blogspot te lezen en van te leren. Groetjes Sophia en Jan Dirk

  10. 3 jaar! Het zette mij aan het rekenen… In maart blog ik ook 3 jaar 🙂
    Graag gelezen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge