Home » My happy life april 2019
Fresh! Pavarotti dolce

My happy life april 2019

En zo is er alweer een maand voorbij. De tijd vliegt, ongelofelijk. Wel fijn dat we zo extra hard richting mijn favoriete seizoen (lente!) zijn gegaan. Maar laat het alsjeblieft ook weer niet al te snel voorbij zijn! April was een fijne maand, waarin ik het heel bewust rustig aan heb gedaan en heb gewerkt aan zowel het wegnemen van de oorzaak van mijn gezondheidsklachten als het behandelen van de kwaal. We zijn er nog niet, maar het voelt goed! En met een beetje evenwichtige verdeling van mijn energie is er gelukkig ook nog voldoende tijd voor leuke bloguitjes. Van de jaarlijkse culiperslunch (hét evenement) tot gezonde snoepjes voor mooier haar. Dit was my happy life april 2019!

My happy life april 2019 MaMa Kelly

My happy life april 2019

Op school gaat het goed met Bodhi! Hij had weer een prachtig rapport en heeft nu ook zijn vakkenpakket voor volgend jaar gekozen. We zijn alweer bijna op de helft van de middelbare schoolperiode!

Frittata uit de oven

Zoals gezegd ben ik druk bezig om weer goed in mijn vel te komen. Begin mei krijg ik psychosomatisch fysiotherapie (ja, dat is dus een ding) en ook op mijn werk zijn er veel (positieve) veranderingen doorgevoerd. En ik leer steeds beter de balans te vinden en mijn energie te verdelen. En dan is het extra fijn als er dan van die extra vrije dagen in de maand zitten, zoals goede vrijdag en pasen! In de week vooraf heb ik extra veel paasrecepten online gezet. Zelf gaan wij standaard voor versgebakken scones met clotted cream en jam. Zo lekker! En een zachtgekookt eitje natuurlijk.

club vers

Ik maak gebruik van een nieuwe app – de restaurantkaart – waar ik binnenkort een artikel over zal schrijven. Hiermee krijg je behoorlijk veel korting (50%!) op veel leuke restaurants. Daardoor ben ik al meerdere keren gaan lunchen bij Club Vers (favoriet en in de buurt van mijn werk). Met Andrea (Anniepannie) at ik deze lekkere halloumi frietjes en flammkuchen.

My happy life april 2019

Met pasen brachten we weer eens een bezoekje aan mijn schoonouders. Ze wonen niet bepaald naast de deur (Emmen), dus zien we ze minder vaak dan we zouden willen. Ook gingen we naar de Science Fiction tentoonstelling in de Kunsthal en zaten daarna heerlijk met een wijntje en frietjes op het terras.

SooFrench restaurantkaart

Bloguitjes

Begin van de maand ging ik voor een betaalde samenwerking gezellig lunchen met Peter bij SooFrench in Wassenaar. Wat een traktatie zo op een doodnormale druilerige woensdagmiddag!

My happy life april 2019

En deze maand was er natuurlijk de jaarlijkse culiperslunch. Voor dé 150 culipersmensen van Nederland. Altijd blij dat ik daar dan bij hoor! Ik heb maar één foto gemaakt, van deze heerlijke cocktail met Oppo ijs. Je ziet er altijd zoveel bekenden (heel gezellig) en je doet ook zo veel inspiratie op, dat ik gewoon vergeet foto’s te maken. De goodiebag die je meekrijgt is berucht en loodzwaar. Wat een traktatie om altijd van die mooie spullen te krijgen! De paling ging diezelfde avond al op 🙂

My happy life april 2019

Ook was ik uitgenodigd bij Fresh!, de nieuwe foodcourt in Leidschenhage. Het winkelcentrum gaat verbouwen en wordt in 2020 het grootste overdekte winkelcentrum van Europa. Fresh! is al grotendeels klaar en is een bezoek nu al meer dan waard. Ik heb er een blog over geschreven, die komt in mei online.

Fresh! Pavarotti dolce

Je hebt er o.a. een ijssalon waar je deze zogenoemde freakshakes kunt bestellen. Een mega calorieenbom! Deze was nep overigens, ik denk niet dat ik er eentje op zou kunnen.!

My happy life april 2019

Om meteen maar even in roze sferen te blijven: in het fotogenieke restaurant MaMa Kelly Amsterdam was ik aanwezig voor de presentatie van Sweetbunny hare, vitaminesnoepjes voor gezond en mooi haar. Ik ga ze de komende maanden uitproberen en laat je weten wat het doet voor je haar (en ook voor je nagels trouwens!).

My happy life april 2019 Enrico

Het was een volle dag, want na MaMa Kelly reed ik met deze leuke foodie friends door naar Sloterdijk voor een event van Enrico foods. Waar we nog een restje lunch konden meepikken en aanschuiven voor een wijnproeverij. Hoewel dit soort events een groot deel van mijn vrije dagen opsnoepen krijg ik tegelijkertijd ook zo veel energie ervan. Leuke en lekkere dingen doen met gezellige mensen, wat wil je nog meer? Dit zijn Mariska (Marvelousz), Heidi (Fabulousfeeling) en Marjolein (Foodieshavearrived)

My happy life april 2019 Boska

Foodpost

Ik werd weer absurd verwend deze maand. Ik wil het toch graag nog een keer benadrukken: heel veel van wat ik krijg geef ik weer weg. Aan vrienden, familie en collega’s. Want hoe blij en dankbaar ik ook ben met alles: hoeveel spullen kan een mens hebben? Dus ik lees, test en probeer wel uit, schrijf erover, en kijk dan wat ik het beste aan wie kan geven. Van een kookboek voor die lieve collega tot lekkere crème voor mijn zusje. De chocoladekruller van Boska uit het prachtige pakket hierboven hou ik zelf, net als eigenlijk alles wat er in zit! Van de prachtige marmeren plankjes voor chocolade tot de beker om chocoladevlokken mee te draaien. En met de kruller maakte ik ook deze heerlijke tête de moine salade, want voor kaas is dit apparaat ook heel goed geschikt!

My happy life april 2019 foodie box lente

Ik kreeg veel mooie boeken, waarover ik nog ga schrijven én uit ga koken. Van het Duitse boek ‘Back’ tot het koekjesboek van blogger Elouisa. En ik mocht weer de prachtige lentebox ontvangen, vol met vooral Aziatische producten én een heerlijk stuk lamsrack, dat natuurlijk met Pasen op tafel kwam.!

Bodyshop ginger

Ik werd heel blij van dit leuke perspakketje van The Bodyshop. Ik hartje gember! Deze producten liggen vanaf mei in de winkel. De heerlijke carrot cream voor je gezicht is nu al te koop.

vakantie vieren op de boerderij

My happy life mei 2019

Ik heb deze blogpost al een paar dagen geleden geschreven. Want as we speak zit ik lekker in Oostenrijk en ben ik even ‘blog-vrij’. Genieten van de heerlijke buitenlucht en de fantastische Oostenrijkse keuken. Vandaar ook dat er afgelopen zaterdag en ook komende zaterdag (4 mei) even geen Saturday Six online komt. Voor alle inbrekers: er past iemand op ons huis en natuurlijk op de vogels en cavia’s!

In mei ga ik verder aan de slag met mijn gezondheid. En ben ik met Marjolein en Mariska druk bezig met het plannen van de volgende foodbloggerstour Den Haag. Ook staan er weer een paar leuke events op de planning. En last but not least: morgen wordt Bodhi 14 en ik eind van de maand 51 (30 mei) Hieperdepiep hoera dus!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. Super fijn dat ik een onderdeeltje mocht zijn van jouw happy life April. Wat hebben we gelachen!

  2. Ziet er uit als een mooie maand! Ik vind de foto met de neppe freakshake zo mooi! Je staat er prachtig op! Het pakketje van Boska ziet er ook leuk uit zeg, de kruller is zo’n tof apparaat. Ik ben benieuwd wat je gaat doen met de foodbloggerstour.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*