Home ยป My happy life november 2022

My happy life november 2022

En toen was het december! The season to be jolly. Al had ik in november ook al helemaal de christmas vibes hoor. De hele dag Qmusic christmas channel op, de laatste kerstrecepten voor mijn blog maken en op cadeautjesjacht. En tussendoor natuurlijk druk aan het werk voor de blog, want de agenda zat weer behoorlijk vol! Dit was my happy life november 2022.

Van der Valk Emmen met de schoonfamilie

My happy life november 2022

De maand begon natuurlijk triest, met de uitvaart van mijn schoonvader. Desalniettemin was het een prachtige bijeenkomst waar we allemaal een warm en goed gevoel bij hadden. Na afloop gingen we met Peter’s moeder, zus en haar twee zonen plus aanhang eten bij Van der Valk, iets waar mijn schoonvader dol op was. Wat had hij graag aangeschoven die avond!

Pavarotti Kijkduin

November was sowieso de maand van de etentjes buiten de deur. Maar liefst 14 x ging ik uit eten deze maand! De meesten keren op uitnodiging voor mijn blog, maar ook bijvoorbeeld met Peter en Bodhi gezellig naar Pavarotti in Kijkduin, waar we een speciale shark table boekte. Voor 10 euro extra zit je dan rond het enorme aquarium. Leuk!

Omgekeerde adventskalender

Op Instagram startte ik een actie voor de ‘omgekeerde adventskalender’. Van 1 november tot 24 november deed ik een product (rijst, pasta, thee, chocolade) in een doos. De week daarna heb ik deze langsgebracht bij een gezin dat dat goed kan gebruiken. Ik deed er ook nog een tas met Sinterklaascadeautjes bij. Ik hoop dat meer mensen – vooral in december – wat meer omkijken naar elkaar!

Voor mijzelf kocht ik nog de Essence adventskalender. Een hele betaalbare, met ieder jaar leuke kerstmake-up. Ik heb nu al zo’n zin om deze – en die van Rituals – iedere dag uit te mogen pakken.

must see op la Palma: Tazacorte

Na 2 corona winters hebben we eindelijk weer een heerlijke vakantie naar La Palma geboekt. Op 30 december vliegen we naar ons favoriete eiland waar we een mooie villa met buitenkeuken en zwembad hebben gekocht. De ideale afsluiter van de december maand!

Comicon 2022

Voor Bodhi was het ook feest deze maand, hij ging samen met zijn vader naar ComiCon. Vraag me niet als wat hij verkleed was, maar hij kreeg veel complimenten en is vaak op de foto gegaan. Helemaal blij!

Omdat Bodhi afgelopen schooljaar meer vrije keuze punten had gehaald dan nodig mocht hij in ruil daarvoor een avondje komen eten met zijn ouders. Dat laten we ons geen twee keer zeggen. We aten weer fantastisch in restaurant Imagine!

Kerstboom 2022

Ik kon dit jaar niet langer wachten en had de boom dus al op 23 november staan. No regrets!

Peter werd deze maand alweer 58. Normaal gaan we dan uit eten maar ik had nog zoveel uitnodigingen open staan dat we die eerst maar eens moesten ‘innen’. Dus aten we op zijn verjaardag gezellig op uitnodiging bij De Gouden Wok in het Zuiderpark.

Duisburg

En natuurlijk ging ik weer naar Duitsland met mijn moeder. Naar Duisburg dit jaar. Twee gezellige dagen, een heerlijke traditie. ’s Avonds at ik bij ’60 seconds to Napels’ de meest goddelijke pizza ooit. Met gorgonzola, peren carpacccio, walnotencrumble, tijm en honing!

Pesca Rotterdam

Blog uitjes

Bij restaurant Pesca, helemaal in mijn element met een oestertje en een glas bubbels! Dit is echt een fantastisch restaurant, waar je eerst in de ‘viskraam’ je vis kiest en vervolgens in de wijnwinkel je wijn. 

WOW Crab seafood boil

Ook een geweldige belevenis was eten bij WOW crab, ik schreef er een blog over!

Green Rebel

Bij Green Rebel in Den Haag serveren ze fastfood, maar dan plantaardig, gezond en lekker! 

Umami

Ik had geluk dat veel uitnodigingen deze maand in Den Haag waren, scheelt toch een hoop reistijd! Bij Umami aan het Buitenhof mocht ik samen met vriendin Karin het vegetarische gastronomisch 5-gangen diner komen proeven. Prachtig opgemaakte bordjes, fijne bediening, wat wil je nog meer?

JP1886

Enorm heb ik genoten van de lunch samen met mijn ouders in Zaandam bij restaurant JP1886. Het ene bordje was nog mooier en lekkerder dan de ander. Een blijvertje!

Kerstster

Met buurvrouw Trudy deed ik een super leuke workshop ter promotie van de Kerstster. We maakten dit boompje, was best trots op het resultaat!

Gouden Wok

Zoals hierboven al vermeld aten we in wereldrestaurant De Gouden Wok. Een all you can eat restaurant, waar vooral Bodhi heerlijk los kon gaan.

Ondgren de Kukel

Op uitnodiging van Holland Boven Amsterdam deden we met z’n drietjes een perstripje in Hollands Kroon, in de kop van Noord Holland. Een super leuke dag waarover ik nog een uitgebreide blog ga schrijven!

En de maand werd in stijl afgesloten met een perslunch van Argento wijnen in (Michelin ster restaurant) De Kas in Amsterdam.

Sustainability box

Blog post

Ik mocht diverse mooie boxen ontvangen, waaronder deze heerlijke Solidaridad box waarmee ik banoffee taartjes maakte.

Bodyshop christmas gifts

Erg gelukkig werd ik van de grote doos vol met Bodyshop christmas gifts! Voor de cadeauboxen zijn een plaatje om te zien en goedgevuld!

Jos Poell pakket

Omdat Jos Poell inmiddels al twee van mijn recepten op hun site hebben geplaatst stuurden ze mij en doos met een enorm assortiment aan crackers, pasteitjes en gebaks- en ijsschelpen. Ideaal voor de december maand!

Verder ontving ik nog allerlei pepernoten en pepernotenbier van Hema, een ‘Eet je kerstboom’ kookboek, ene heerlijke warmte deken, het Delicious magazine kerstnummer, johannesbrood siroop, chocolade van Tony en mooie verzorgingsproducten van Beautywinkel.nl. Oh ja, ook nog een grote doos pasta en pastasauzen van La Molisana. Je kunt wel stellen dat ik niet vergeten ben deze maand.

royal christmas fair

My happy life december

December is mijn maand! Vier weken lang genieten van de gezelligheid rondom de kerstdagen. Ik ga naar de opening van The Royal Christmas Fair The Hague, eten bij rondreizend restaurant De Maaltuin op de landgoederen van Paleis Soestdijk, gezellig winkelen met mijn zusje en met mijn moeder en natuurlijk Sinterklaas en Kerst vieren. We hebben als vanouds weer kaarten geboekt voor de oudejaarsconference van Sjaak Bral in Diligentia en oud en nieuw vieren we natuurlijk op La Palma! 

Neem vooral ook een dagelijks kijkje op mijn instagram. Daarop kun je t/m 20 december iedere dag mooie prijzen winnen! Ik wens iedereen een fantastische decembermaand! My happy life december lees je in verband mijn vakantie wat later in januari!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*