Home » Online beauty shoppen bij Beautywinkel.nl
Beautywinkel.nl

Online beauty shoppen bij Beautywinkel.nl

Mijn beautyproducten shop ik het liefst online. Ik vind het heerlijk om langs alle categorieën te scrollen, de foto’s te bekijken en de vaak mooie beloftes te lezen. Een fijne webshop hiervoor is Beautywinkel.nl, een site die onlangs in een nieuw jasje is gestoken!

beautywinkel.nl

Beautywinkel.nl

De 22-jarige enthousiaste ondernemer, Brad Luijkx, heeft Beautywinkel overgenomen. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft jarenlange ervaring opgedaan bij zijn ouders in de beauty branche.

In de online webshop van Beautywinkel.nl heb je de keuze uit meer dan 3000 make-up en hoogwaardige verzorgingsproducten. Waaronder de huidverzorgingsproducten van Doctor Eckstein, Retinol, Biomaris en Gilda Liljeblad.
Wat het online platform uniek maakt is dat het is ingericht volgens een uniek ‘herken je huid concept’, zodat je weet welke verzorging jouw huid nodig heeft en je geen verkeerde aankopen meer doet. En je kunt voor vragen en professioneel advies ook altijd bellen, mailen en chatten met gediplomeerde schoonheidsspecialistes.

beautywinkel huidadvies

Het unieke ‘herken je huid’ concept

Wetenschappelijke en praktische onderzoeken door dermatologen hebben bewezen welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van je huid garanderen. Op de site bepaal je stap voor stap je huidtype, daarna één van 10 huidcondities en vervolgens krijg je de meest geschikte productlijn uit meer dan 100 producten gepresenteerd. Zo weet je precies wat voor huid je hebt en welke producten nodig zijn om de conditie van je huid te verbeteren.
 
Mijn bestelling bij Beautywinkel.nl

Mijn producten van Beautywinkel.nl

Op advies van mijn huidconditie (anti-aging, normale/gecombineerde huid) koos ik o.a. voor de L’Huile de Beaute van Kaé. Een multifunctionele olie die de huid, gezicht en haar beschermt en herstelt. Ik heb een zwak voor olie producten, zoals die van Nuxe! De olie van Kaé heeft een satijnzachte textuur en bevat 100% arganolie.
 
Ook bestelde ik een ampul Re-action E van bdr , een combinatie van een mechanische en enzymenpeeling die uitzonderlijk is en daarbij bijzonder effectief. Het is een gelijkmatige en intensieve reiniging van de huid met milde tensiden op basis van aminozuren. Ik snap de helft niet maar het klinkt heerlijk!
 
Daarnaast nog wat make-up producten, zoals de IDUN minerals powder & foundation en de perfect eyebrows gel. IDUN Minerals is een Zweeds schoonheidsmerk met producten op basis van hoogwaardige gezuiverde mineralen. Het is zogenaamde Clean Beauty, verzorging die je wil, zonder de ingrediënten die je niet wilt.
 
Korting

Bestel nu met korting bij Beautywinkel.nl!

Namens Beautywinkel mag ik mijn lezers korting op hun bestelling geven. Met de code AnneMarie15 krijg je t/m 10 december 15% korting

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*