Home » Mooi en vitaal met The Daily Nectar
The Daily Nectar

Mooi en vitaal met The Daily Nectar

In mijn artikel over de foodtrends van 2020 schreef ik al over de opkomst van de zogenaamde beautyfoods. De afgelopen maand testte ik The Daily Nectar, een beautydrankje dat een gezonde en stralende huid belooft.

The Daily Nectar

The Daily Nectar: de belofte

The Daily Nectar is een drankje boordevol antioxidanten. Neem dagelijks in de ochtend een eetlepel of shotglas om energiek, veerkrachtig, evenwichtig, mooi en jong te blijven. Een goede huidverzorging gaat namelijk verder dan alleen het gebruik van huidproducten. Veel interne en externe factoren hebben invloed op je huid. Van vervuiling tot stress. De wetenschappelijk bewezen werkzame ingrediënten versterken het immuunsysteem en het energieniveau en reguleren de hormonale balans.

Sweet Rumour

Makers en bedenkers van The Daily Nectar is het nieuwe beautymerk Sweet Rumour. Achter dit merk staan twee vrouwen die de missie hebben om vrouwen zichzelf mooi te laten voelen. Door je huid, lichaam en geest van binnenuit te voeden, keer je als het ware je dagelijkse verzorgingsroutine binnenstebuiten!

Hoe dan?

The Daily Nectar richt zich op drie factoren: beauy, boost en balance

Beauty: revitaliseert zonbeschadiging, vermindert zichtbaarheid van rimpels, verbetert de microtextuur van de huid, verbetert de elasticiteit van de huid door de collageenlaag te versterken, verbetert de haarconditie

Boost: vitamine B-complex, vitamine D, immuunversterkende eigenschappen

Balance: natuurlijke stressverlaging, hormoonregulering.

De werkzame ingrediënten zijn o.a. astaxanthine, hyaluronzuur, bosbes extract, acerola, maca wortel.

The Daily nectar

The Daily Nectar: de feiten

De werkzame bestanddelen zijn op zich wel wetenschappelijk bewezen. Astaxanthine bijvoorbeeld is één van de beste bescherming tegen vrije radicalen (500x sterker dan vitamine E). Hyaluronzuur beschermt tegen uitdroging en zorgt voor een stevigere, jongere huid en macawortel is een traditioneel middel voor het reguleren van de hormoonbalans.

Daarnaast is het – naast je reiniging en favoriete dagcrème – ook gewoon een aangenaam dagelijks ritueel. De cranberry-cassis smaak is fris en licht zoet-zuur. The Daily Nectar is vegetarisch, suikervrij, vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen. En de verpakking is prachtig, zowel de doos als de flesjes!

The Daily Nectar

Mijn huid

Na vier weken was mijn huid en mijn energieniveau aanzienlijk verbeterd! Alleen vind ik het erg lastig om dit enkel op te hangen aan het gebruik van The Daily Nectar. Ik heb immers de afgelopen vier weken ook geen alcohol gedronken of zuivel gegeten (op dokters advies). Daarnaast was januari een veel rustigere en relaxte maand dan december.

Het drankje is lekker, en het beautyritueel prima uit te voeren ’s morgens vroeg.

Eigenlijk zijn alleen de kosten (€ 69,00 voor vier flesjes van 105 ml, een maanddosering) wat mij tegenhouden hiermee door te gaan. Slik je echter zelf al diverse (dure) vitamines (C, D, E) dan zal ik zeker deze skippen en voor dit beautydrankje gaan! Neem je een abonnement, dan betaal je overigens nog maar € 59,00 per maand. De verzendkosten zijn gratis.

Fotografie:designrealamazingwork

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*