Home » Originele tienerkamers met een muursticker
Fortnite

Originele tienerkamers met een muursticker

Wanneer je de kamer van je kind transformeert van kinderkamer naar tienerkamer, is het leuk om ook eens aandacht te besteden aan muurdecoratie. Je kunt natuurlijk posters ophangen, maar heb je ook weleens gedacht aan leuke muurstickers?

Fortnite muursticker

Originele muurstickers kinderkamer

Een hip bureau, een boekenkast, misschien wel een televisie of spelcomputer, allerlei elementen die van de voormalige kinderkamer een heuse tienerkamer kunnen maken. Aan de muur geen kinderachtige posters meer, maar coole afbeeldingen van bijvoorbeeld populaire games, voetbal of films.

Is je kind een echte gamer? En niet achter de Playstation of Nintendo weg te slaan? Dan is deze Fortnite muursticker vast een hit! De muursticker is verkrijgbaar in diverse formaten, zodat je b.v. een kastdeur of als je wilt de hele muur kunt voorzien van een coole sticker! Er zijn ook stickers van andere games verkrijgbaar, zoals Supermario of Harry Potter.

Graffiti muursticker

Helemaal cool is een gepersonaliseerde sticker! Bijvoorbeeld deze graffiti naamsticker, die gemaakt kan worden voor iedere naam.

Dino muursticker

Dinofans (en ja je mag ook dinofan zijn als tiener!) gaan uit hun dak van deze angstaanjagende 3D Dinosaurus.

Voetbalstadion muursticker

Voetbalfans maak je vast blij met deze muursticker van een voetbalstadion. Of wat dacht je van een voetbal die dwars door de muur lijkt te zijn geschoten?

Voetbal

Handig!

Geen witte maar b.v. een blauwe muur in de kamer? Heel handig: bij elke sticker kun je zien hoe deze uitkomt op jouw kleur muur. Verander eenvoudig de witte achtergrond met de kleurenbalk in een willekeurige kleur naar keuze.

Alle stickers zijn gemaakt van een hoge kwaliteit vinyl en heel eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak. Zonder dat er vouwen of luchtbellen ontstaan. De sticker blijft lang plakken. Wil je weer eens wat anders? De muurstickers laten geen sporen achter na verwijdering.

laptopsticker

Een eigen muursticker maken

Heb je een mooie vakantiefoto of foto van je kind, hond of konijn? Je kunt ook zelf je eigen sticker maken. Hiervoor is een handige webtool beschikbaar. Ook kun je een tekststicker laten maken, van een favoriete uitspraak of naam.

Naast muurstickers kun je op deze website nog veel meer soorten stickers bestellen. Stickers voor op het raam en stickers voor op je laptop, Playstation, smartphone of fiets. Ook kun je het gekozen ontwerp laten afdrukken op muismat, placemat of onderzetter. Leuke cadeautjes voor de feestdagen!

Verzending en bevestigen

De muurstickers worden verzonden in een kartonnen koker zodat ze onbeschadigd bij je thuis komen. Haal de sticker(s) wel uit de koker, ook als je deze nog niet direct gaat ophangen, en bewaar hem plat. Bestel voor slechts € 1,99 ook gelijk een rakel mee, dit is een handig hulpstuk om de sticker gelijkmatig aan te brengen zonder bubbels of vouwen.

Deze blogpost betreft een samenwerking. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*