Minion cupcakes

Er kan iets van mijn food bucketlist worden afgestreept! Dit weekend heb ik samen met Bodhi de minion cupcakes gemaakt. Twee dagen daarvoor liep ik in de supermarkt tegen een cupcakemachine van Princess aan. Het apparaat was afgeprijsd voor maar 9,99. En zag er echt schattig klein en roze uit! Je maakt hierin zeven mini cupcakes. Voor dat geld kon ik het niet laten liggen.
Cupcakemachine Princess Cupcake machine met chocoladecupcakes

Gisteren hebben we de cupcakes gemaakt en ik moet zeggen, het apparaat werkt fantastisch. Terwijl je het beslag maakt warmt het apparaat op (3 minuutjes). Vervolgens bak je in 7 minuten de cakes gaar. Meteen daarna kunnen de volgende erin. Ik heb in totaal 28 mini cupcakes gemaakt, in een mum van tijd!
Voor decoratie van taarten en cupcakes moet je engelengeduld hebben. Hebben Bodhi en ik dus niet. Evengoed waren we best wel tevreden (ik) en reuze tevreden (Bodhi) met het resultaat!
Minion cupcakes Minion cupcakes
Ik heb gele, paarse, witte en zwarte fondant gebruikt. En voor de ‘zilveren’ brilletjes een soort metallic voedselverf. Verder een eetbare zwarte inktstift voor de mondjes en de pupillen. Het meeste heb ik gekocht bij Xenos (fondant) en Pippo’s (voedselverf en stift). Het ziet er in ieder geval super vrolijk uit en smaakt heerlijk. Leuke traktatie wanneer Bodhi 9 wordt in mei!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*