Zoet

Feest! Met blondie-brownies met frambozen!

Met ruim 200 bezoekers op mijn blog en 50 likes op Facebook sluit ik februari af met een zoete traktatie: blondie-brownies met frambozen. Wanneer je brownies bakt met witte in plaats van donkere chocolade heten ze dus blondies. Beetje vreemde naam. Maar de smaak is prima, al moet ik zeggen […]

Lemoncurd maken

Zaterdag maakte ik lemoncurd, een typisch Engels ‘smeersel’ wat vaak wordt geserveerd bij scones. Maar ook heerlijk smaakt in de yoghurt, op een broodje, cake, als vulling voor cupcakes etc.etc. Het recept is goed voor drie kleine weckpotjes. Het is maar een week of 2 tot 3 houdbaar, omdat er geen […]

Citroen meringue taart

Het is weekend! En weinig afspraken, dus lekker veel tijd om in de keuken door te brengen. Dus lukte het me dit weekend om weer iets van mijn food bucketlist af te strepen: citroen meringue taart! En als we dan toch met citroenen bezig zijn maak ik ook lekker lemon curd. […]

Minion cupcakes

Er kan iets van mijn food bucketlist worden afgestreept! Dit weekend heb ik samen met Bodhi de minion cupcakes gemaakt. Twee dagen daarvoor liep ik in de supermarkt tegen een cupcakemachine van Princess aan. Het apparaat was afgeprijsd voor maar 9,99. En zag er echt schattig klein en roze uit! Je maakt hierin […]