Home » Aziatische keuken » Pagina 8

Aziatische keuken

mangochutney

Mangochutney maken

Chutney is een smaakmaker uit de Indiase keuken. Het is een basis van vruchtenpuree waaraan kruiden en andere smaakmakers worden toegevoegd zoals gember, peper, knoflook en uit. Chutney is vaak een combi van zoet, zuur en pittig tegelijk. Zoals deze mangochutney. Bijgerecht Mangochutney is een heerlijk bijgerecht bij de Indiase […]

nasi goreng

Zonder pakjes en zakjes: Indonesische nasi goreng

Als ik eerlijk ben maakte ik vroeger altijd nasi met een zakje kruidenmix van Conimex. En een zak nasigroente. En dat smaakte me prima. Maar sinds ik op Java geleerd heb om gewoon zelf Indonesische nasi goreng te maken, smaakt mijn maaltijd nog lekkerder! Kruidenmix voor nasi Gek genoeg zit […]

Groene curry soep met noedels

Groene curry soep met noedels

Wij zijn thuis dol op de Aziatische keuken. Een bezoek brengen aan de toko of Aziatische supermarkt is een waar feest voor mij. Gelukkig vind je in de gewone supermarkt ook steeds meer kwalitatief goede producten waarmee je heerlijke gerechten kunt maken, zoals deze groene curry soep met noedels Oerhollands […]

Butter chicken curry

Butter chicken curry

Deze butter chicken curry is zo lekker, die zou ik iedere avond wel kunnen eten. Nou okay dan, iedere week. Probeer ‘m maar, je eet je vingers er bij op! De Wereld Thuis Het recept voor deze butter chicken curry komt uit het kookboek De Wereld Thuis van Ronald Giphart […]