Home » Skincare meets suncare: Alpha-H Dawn to Dusk SPF50+ serum
Dawn to dusk serum

Skincare meets suncare: Alpha-H Dawn to Dusk SPF50+ serum

De afgelopen weken heb ik het nieuwe Dawn to Dusk SPF50+ serum van Alpha-H mogen uitproberen. Nu ik met mijn hond veel meer tijd buiten doorbreng vind ik het belangrijk de huid van mijn gezicht goed te beschermen. Dit serum is hiervoor fantastisch!

Dawn to dusk serum

Over Alpha-H

Bij Alpha-H houden ze van ‘clean’ beauty. Dus geen harde chemicaliën, onnodige ingrediënten, vulstoffen of verspilling. Ze kiezen ervoor het beste uit de wetenschap en de natuur te combineren en werken waar mogelijk met natuurlijke ingrediënten of alternatieven. In hun zonnebrandcrèmes werken zij echter niet met uitsluitend natuurlijke zonnefilters. Caroline den Hollander van Alpha-H legt uit waarom: 

“Australische zonnebrandproducten verschillen van SPF producten uit de rest van de wereld. De UV-straling in Australië is veel sterker dan in Europa. Daarom zijn daar de maatstaven waar zonbescherming aan moet voldoen veel strikter dan in andere landen. Zo is een zonnebrand op basis van uitsluitend natuurlijke zonnefilters (zinkoxide en titaniumdioxide) in Australië niet toegestaan, omdat zij niet voldoende UVA bescherming bieden. Je kunt zien of een zonnebrandcrème goedgekeurd is in Australië door te kijken of er een AUST-L nummer op staat. Alle SPF producten van Alpha-H hebben van de Therapeutic Goods Adminstration (TGA) het predikaat “therapeutic sunscreen” gekregen.”

Dawn to dusk serum

Dawn to Dusk SPF50+ serum

Het nieuwe ultralichte, zijdezachte Dawn to Dusk SPF50+ Serum (€ 49,95 50 ml) biedt alles wat je van een serum mag verwachten, en meer: het fungeert namelijk als serum, dagverzorging én zonbescherming in één. Niacinamide (vitamine B3), vitamine E, sodium hyaluronate en aloë vera zorgen voor diepgaande hydratatie, helpen de huidbarrière herstellen en voorzien de huid van een hoge dosis antioxidanten ter bescherming tegen vrije radicalen. Tegelijkertijd helpt de hoge, breedspectrum SPF50+ zonbescherming hyperpigmentatie en huidschade zoals afbraak van collageen (vroegtijdige veroudering) en melanoom voorkomen. 

Onder of over je make-up

Door de lichte textuur is het serum zowel geschikt om zo te gebruiken als dagcréme, het smeert goed uit, trekt snel in, laat geen wit waasje achter en heeft een mooie matte finish. Maar je kunt het ook gebruiken over je make-up, als je gedurende de dag nog wat extra zonbescherming wilt aanbrengen. Beschermd van dawn to dusk. Een multifunctioneel flesje dus dat zeker tot mijn beauty favorieten gaat behoren.

Het serum is verkrijgbaar via alpha-h.nl en een groot aantal huidexperts en kost € 49,50 (50 ml).

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*