Home » Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei…..

Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei…..

Op de paastafel mag een eitje natuurlijk niet ontbreken. Gekookt, gebakken, geroerd, gepocheerd, eigenlijk kan een ei altijd.

My happy kitchen verzamelt de meest bijzondere ei-accessoires. Een goede stimulans om eens wat vaker een eitje op de (ontbijt)tafel te zetten! Al zitten er ook wat curieuze ei-accessoires bij….

 trebs egg role maker

 

Ei op een stokje

Ei op een stok

Als je alles al eens denkt gezien te hebben: de Trebs egg role maker maakt in circa 8 minuten ei op een stokje voor je klaar. Handig voor onderweg misschien?

Ei onthoofden

Ei onthoofder

In de categorie ‘voor iemand die alles al heeft’ valt zeker deze Gefu ei onthoofder. Met geïntegreerd zoutvaatje…

 

eierkoker

Eierkoker en ministeamer in één

De elektrische eierkoker, die kennen we wel. Is zo’n huishoudelijk apparaat dat eigenlijk te weinig tevoorschijn wordt gehaald maar wel veel ruimte in beslag neemt. Deze eierkoker kan echter nog meer! Met het bijgeleverde rekje verander je het apparaat in een foodsteamer. Ideaal voor het stomen van vis, dim sum of bapaobroodjes.

 egg pillow

Ei zitzak

In plaats van in een eierdopje kun je je gekookte eitje ook op zijn eigen zitzakje leggen! Verkrijgbaar in vrolijke kleurtjes en ze kunnen na gebruik in de wasmachine! Set van vier.
eierwekker

Eierwekker

Deze eierwekker kook je gewoon mee met de eieren. En dan is het gewoon goed luisteren wanneer je eieren voldoende gekookt zijn. Wil je ze zacht dan mogen ze er uit wanneer je ‘Killing me softly’ hoort. Bij ‘house of the rising sun’ is je ei medium gekookt en wacht je op ‘the final countdown’ dan weet je zeker dat je een hard gekookt ei op je bord krijgt! Ook verkrijgbaar in Elvis en voetbalversie (Wilhelmus voor zachtgekookte eitjes). € 23,99

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*