Home » Snelle pasta met geitenkaas en honing

Snelle pasta met geitenkaas en honing

Ik kook altijd, ook als ik alleen thuis ben. Want een bordje pasta is in een handomdraai gemaakt en hé, ook in je eentje verdien je een fatsoenlijke warme maaltijd? En als je slim bent maak je gewoon twee porties, dan ben je de volgende dag nog sneller klaar! Zoals deze snelle pasta met geitenkaas en honing!

Pasta met geitenkaas en honing

In deze pasta combineer ik de smaken van het broodje dat ik graag bestel wanneer ik buiten de deur lunch: geitenkaas, honing en spek. De pecannoten geven een lekkere crunch aan het gerecht.

Bettine geitenkaas honing

Helemaal snel en makkelijk maak je het met de geitenkaas met honing van Bettine. De honing zit al verwerkt in de geitenkaas, die verpakt is in 7 handige voorgesneden schijfjes. Makkelijk voor op brood, in salades of in de pasta! Fan van geitenkaas? Maak dan ook eens deze lekkere geitenkaaslollies!

Pasta met geitenkaas en honing

Wat heb je nodig (1 persoon):

  • 100 gram pasta (ik gebruikte Fusilli)
  • ca. 4 schijfjes geitenkaas
  • twee eetlepels creme fraiche
  • Handje gerookte spekblokjes
  • Handje pecannoten (een beetje verbrokkelen)
Kook de pasta in ruim kokend water met wat zout in ca. 8 minuten beetgaar. Bak de spekjes uit in een pannetje, voeg de crème fraiche toe, warm even door en verbrokkel dan de schijfjes geitenkaas boven de pan. Laat de kaas smelten op een zacht vuurtje.
Giet de pasta af, roer door het kaas/spek mengsel en bestrooi met de verbrokkelde pecannoten.

* In dit artikel zijn producten gebruikt die ik toegestuurd heb gekregen. Dit beïnvloedt echter op geen enkele wijze mijn persoonlijke mening over een product.

6 Comments

  1. Lekker, snel en simpel; I like it 🙂 Fijne combi altijd geitenkaas met pecannoten, hmm!

  2. kimberley van Beek

    Hmmm, lijkt me erg lekker!

  3. Soms kan simpel zo lekker zijn!

  4. Is het ook Kimberley!

  5. Floortje van Loon

    Mmm lijkt mij lekker ik ga het maken.

  6. Laat je me weten of het gesmaakt heeft?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*