Home » Een wereldkaart, het perfecte cadeau!
wereldkaart

Een wereldkaart, het perfecte cadeau!

Wat geef je iemand die alles al heeft? En eigenlijk liever minder dan meer spullen wil? Persoonlijk krijg ik het liefst ‘belevingen’ cadeau: een lekker etentje, een dagje uit of een (bijdrage) voor een mooie reis. Herkenbaar? Misschien is een mooie grote wereldkaart een goed idee voor een cadeau?

koffer

Reizen

Reizen doe ik het aller-, allerliefst. Een weekendje naar Parijs, een week naar La Palma of een maand naar Thailand: roep me en ik sta klaar met mijn koffer. Maar vraag me niet wat ik wil hebben voor mijn verjaardag. Ik zal het echt niet weten. Toen ik onlangs echter een wereldkaart mocht bestellen ging mijn hartje wel even sneller kloppen…

Wereldkaart

Wereldkaart

De wereldkaart hangt inmiddels te pronken in onze hal. Ik ben er heel erg blij mee. Regelmatig sta ik ervoor te mijmeren. Met herinneringen aan alle mooie plekken die wij met ons gezin hebben bezocht. Of met dromen over die landen die we nog heel graag willen bezoeken. Onlangs was ik alleen op reis naar Cyprus en kon mijn man onze zoon laten zien waar mama was..

wereldkaart grafisch

Perfect cadeau

Een perfect cadeau dus! Ik kocht een hele grote op canvas (120 x 80 voor € 119,95) maar de wereldkaarten zijn al verkrijgbaar vanaf € 34,95 (30×40). Wanneer je voor een jubilaris of bruiloft geld hebt ingezameld voor bijvoorbeeld een mooie reis, geeft dat net een stukje leuker samen met zo’n mooie wereldkaart.

wereldkaart dieren

Keuze te over

Ik koos voor zachte pasteltinten op canvas, maar the sky is the limit. Van vintage tot klassiek en van stoer tot kinderkaarten. Op canvas, hout, aluminium of plexiglas. Als behang, muursticker of puzzel. Of wat dacht je van een kraswereldkaart? Kras de landen die je al bezocht hebt één voor één open! Met meer dan 90 unieke wereldkaarten zit er altijd wel een wereldkaart naar jouw smaak bij.

Liever een persoonlijke fotoherinnering aan de muur? Denk dan ook eens aan mooie foto’s op hout van fotoophout.nl!

Ik heb een product ontvangen voor deze blogpost. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*