Home » Favorieten van augustus
Favorieten van augustus

Favorieten van augustus

Ik roep bij deze een nieuwe rubriek in het leven: de favorieten van de maand. Van net verschenen (kook)boeken tot beauty nieuws, van trendy restaurantjes tot handige huis-, tuin- en keukentools, en van Netflix tips tot nieuwe producten uit de supermarkt. Met deze maand mijn favorieten van augustus!

Favorieten van augustus

Favorieten van augustus: Johma roomkaasspread

Johma roomkaasspread komkommer

Ga dit kopen lieve mensen, dit is zo lekker! Johma roomkaasspread komkommer is frisser dan een roomkaas, maar wel heerlijk romig en met flink veel stukjes komkommer erin. Er is ook een versie met tomaat, die heb ik nog niet geprobeerd. Heerlijk op een stokbroodje of toastje, maar moet eerlijk zeggen dat ik ook weleens een bakje zo heb  leeg gelepeld…

Bamboo Hydratonic van Toskani

Ik gebruik nu al een maand of twee de Bamboo Hydratonic van Toskani en ben er zeer tevreden over. Bamboo Hydratonic is een exfoliant met celvernieuwende en hydraterende kenmerken. Werkzame stoffen worden, door het aanbrengen van de tonic, beter door de huid opgenomen. Toskani is een Spaans cosmeceutisch merk en focust zich op de ontwikkeling van huidverbeterende producten. Via de storelocator op de site van Toskani vind je salons waar dit merk te koop is.

Netflix tip: Where the crawdads sing

Ik genoot al enorm van het boek ‘Daar waar de rivierkreeften zingen‘ van Delia Owens en gelukkig stelde de film niet teleur. Een prachtige film die echt ontroert!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)


Madness minigolf in Warmond

Een kruising tussen een indoor minigolfbaan en een selfie museum. Maar in ieder geval een garantie voor een middagje of avond plezier (zie de reel op Instagram hierboven)! Madness minigolf vind je in Warmond (vlakbij Leiden). Een uur minigolf kost € 17,50 p.p. Je kunt er ook een hapje eten, zowel binnen als buiten op het terras.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Karin van Dam

    Johma roomkaasspread komkommer ga ik zeker proberen. Ook lekker om door een (komkommer) salade te doen of een wrapp mee in te smeren en daarna beleggen met bijv. kipfilet blaadje sla enz.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*