Home » Foodfoto’s in de keuken
Foodfoto's in de keuken

Foodfoto’s in de keuken

Als blogger heb ik ontelbaar veel foto’s op mijn computer opgeslagen staan. De meeste gebruik ik natuurlijk voor mijn blog. Maar er zijn foto’s bij die ik zo goed geslaagd vind, daar wil ik dan meer mee doen. Vroeger liet je je foto’s afdrukken, maar ook toen verdwenen ze uiteindelijk in albums waar je niet vaak meer in kijkt. Afdrukken op canvas is dan een beter idee! Zo heb ik sinds kort zelfs foodfoto’s in de keuken hangen.

Hintersee

Portretten en landschappen

Eerder liet ik via BesteCanvas.nl al foto’s afdrukken, zowel op canvas als op acrylglas. Foto’s van mijn zoon natuurlijk, want die komen wel heel veel voor in mijn fotorol. Maar ook foto’s van de vakantie, vaak mooie landschappen. Zoals deze, van mijn favoriete plekje in Oostenrijk. Maar om eerlijk te zijn bevat mijn fotorol voor meer dan 75% uit foto’s van…….eten!

foodfoto's in de keuken

Foodfoto’s in de keuken

Waar ik voor de woonkamer vaker kies voor een foto op canvas kies ik in de keuken juist voor acrylglas.  In een keuken heb je veel meer last van vetaanslag en spetters. Ik moet er dus makkelijk een doekje overheen kunnen halen.

Een voordeel van canvas is de mooie dikke rand, vooral als je – net als bij een klassiek kunstdoek – kiest voor een gevouwen rand. Bij acrylglas is de scherptediepte en het detail van de afgedrukte foto juist verbluffend en zorgt het ervoor dat de kleuren er erg intensief uitzien. Ik bestelde meteen het onzichtbare ophangsysteem mee, zodat het lijkt dat de foto aan de muur zweeft. 

Foodfoto's in de keuken

Foodfoto’s

Ik koos voor twee foto’s: een kistje met gekonfijte pruimen, een foto die ik heb geschoten in Elvas (Portugal). En een foto van een tafel vol met kerst patisserie, die ik maakte voor een opdracht op Instagram. Ik hartje kerst en alles wat met kerst te maken heeft! Op beide foto’s ben ik trots, dus word ik blij wanneer ik ze in ‘my happy kitchen’ zie hangen! De foto van de pruimen wissel ik dan rond oktober om voor de kerstfoto.

foto op canvas

Nog meer korting!

Ook foodfoto’s in de keuken ophangen? Of mooie foto’s op canvas voor in de woonkamer? Naast de hoge kortingen die Beste Canvas al biedt kun je nu nog meer korting krijgen. Meer dan 90% korting in totaal maar liefst!

Gebruik mijn code HAPPYKITCHEN en ontvang een EXTRA KORTING van 20% op alle bestellingen* boven €45! Ga naar Beste Canvas en voer de code HAPPYKITCHEN in de winkelwagen in om je korting in te wisselen.
*Korting geldt niet voor MIXPIX® of Mondmaskers

Deze blogpost betreft een samenwerking. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*