Home » Gezond gelukkig of gelukkig gezond? Deel jouw gezonde lievelingsgerecht!
gezond gelukkig

Gezond gelukkig of gelukkig gezond? Deel jouw gezonde lievelingsgerecht!

Maakt eten gelukkig? Als je het aan mij vraagt dan luidt het antwoord volmondig ja! En dat eten hoeft echt niet per definitie alleen maar chocolade te zijn. Ook van een salade of een vers gebakken visje kan ik heel gelukkig worden! Gezond gelukkig!

gezond gelukkig cappuccino

Feel good food

Dat eerste kopje koffie in de ochtend. Een warm bord soep na een winterse wandeling op het strand. Een pina colada op een zonovergoten terrasje aan zee. Een picknick op die eerste mooie lentedag met quiche en zelfgemaakte limonade. Misschien zit geluk ‘m niet zozeer in wat je eet, maar wanneer, hoe en met wie!

gezond gelukkig

Geluk

Gelukkig zijn/je gelukkig voelen is goed voor je gezondheid. En feel good food helpt daar zeker bij! En als dat feel good food ook nog een beetje gezond is sla je twee vliegen in één klap. Gezond eten zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en geeft je lijf wat het nodig heeft. Gezond gelukkig dus!

Mijn gezonde lievelingsgerecht

Mijn gezonde lievelingsgerecht is de panzanella. Deze Italiaanse broodsalade is niet alleen ontzettend lekker, maar ook de ideale manier om restje groente en oud brood te verwerken. Duurzaam en no waste, daar houd ik van! Ik maak de salade ’s avonds en neem ‘m de volgende dag mee naar het werk. Ik kan mij daar de hele ochtend al op verheugen!

gezond gelukkig, sushi bowl

Deel jouw gezonde lievelingsgerecht!

Heb jij ook zo’n fijn gezond lievelingsgerecht? Een heerlijke bowl met kip en avocado of versgemaakte soep? Bij HEMA maak je nu kans op mooie prijzen. Hoe? Deel jouw gezonde lievelingsgerecht. En laat je meteen inspireren door de lievelingsgerechten van anderen!

hema zorgverzekering

HEMA zorgverzekering – gezond gelukkig

Een zorgverzekering die je helpt om gelukkig te zijn. En dus gezonder. Je op onverwachte momenten verrast met kleine cadeautjes. Gelukskorting geeft. Maar je vooral altijd snel van dienst is. Zodat je tijd overhoudt voor dat wat echt belangrijk is. Spelen met je kind, lekker eten, op het strand wandelen of gewoon lekker uitslapen!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met HEMA. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

3 Comments

  1. Die Panzanella salade ziet er enorm lekker uit. Olijfjes?? Ik ben ook dol op salades. Een favoriet van mij is de rode bieten salade met geitenkaas ❤️

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*