Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
My muesli pasen

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Velen zullen ‘m al gezien hebben maar als je het nog niet gedaan hebt, doen! In de documentaire (meer dan 4 uur lang!) Leaving Neverland vertellen twee Australische mannen over hoe zij in hun jeugd misbruikt zijn door Michael Jackson. Een indringend en verdrietig verhaal, dat veel losmaakt! Terug te kijken via NPO3.

 

Beleven

Niet alleen ik ben 50, ook DUPLO is onlangs 50 jaar geworden! Met de grote bouwsteen voor kleine handjes heeft ieder kind weleens gespeeld! En ook fijn: de blokken zijn kwijl- en smijtvast en daarmee ook meteen levenslang speelgoed voor je kleinkinderen en achterkleinkinderen straks! Natuurlijk gaat DUPLO ook met z’n tijd mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie trein?

 

Doen

Voor de jaarprijs Goede Voeding 2019 zijn door een vakjury drie producten genomineerd: zilvervlies rijstnoedels van Fairtrade Original, mini rode bietenburgers van SoFine en biologische fusille linzen van AH. Wie er gaat winnen bepaal jij. Ik stem op de rijstnoedels. Jij? Stemmen doe je op de pagina van Voeding Nu

vegan appelkruimel

Proeven

Vegan is een trend waar je niet meer om heen kan. Dat snapt ook HEMA, die de oude appelkruimeltaart vervangt door een vegan variant. De taart bevat plantaardige margarine in plaats van roomboter en er zit ook geen ei meer in verwerkt. De vegan appelkruimeltaart is voor € 4,50 te koop in alle HEMA-filialen met een gebaksafdeling of te bestellen via hema.nl

My muesli pasen

Kopen

Krijg je geen genoeg van de zoektocht naar paaseieren? Geen zorgen! Met de limited edition paasmuesli van mymuesli zet je de zoektocht voort aan tafel. De zachtsmeltende minichocolade-paashaasjes, gemaakt van kokosbloesemchocolade, zitten verstopt tussen knapperige Quinoa Spelt Crunch en pure chocoladespeltbolletjes. De combinatie van donkere chocolade met frisse kersen en aardbeien maakt deze muesli perfect voor het Paasontbijt! De paasmuesli is voor € 8,95 verkrijgbaar via www.mymuesli.nl.

kookboek den haag

Lezen

Het Kookboek van Den Haag is een boek voor Hagenaars en Hagenezen. Liefhebbers van ‘ein braudje è met ùi op ut Rèswèkseplèn’. Of van het typische Haagse bluf , dat inderdaad niet veel meer is dan ‘gebakken lucht’. En denk aan een beschùitstùitâh met zalluf of de bekende Haagsche kakker. Den Haag is echter ook tempo doeloe, vandaar frikadel panggang en andere Indische gerechten. De Scheveningse inbreng is natuurlijk vis en vanwege de aanwezigheid van het hof ontbreekt Paleisbanket niet, net als de befaamde Haagse Hopjes. 

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*