Home » My happy life oktober 2022
Herfst 2022

My happy life oktober 2022

Ik hou van de herfst! De prachtige zonsopgangen ’s morgens, de bomen in alle kleuren, het thuis gezellig maken en de geur van stoofpotjes en warme koekjes uit de oven….En natuurlijk het feit dat we weer richting de december maand gaan, mijn favoriete tijd van het jaar! Oktober was een mooie maar ook moeilijke maand. Net als het leven, vol ups en downs. Dit was My happy life oktober 2022.

Gebrande amandelen

My happy life oktober 2022

Ik kookte en bakte wat af deze maand, en dan met name Sinterklaas en kerstrecepten. Leuk om te doen, en omdat het fotograferen het beste met daglicht gaat, komt het dus regelmatig voor dat mijn lunches best bijzonder zijn! En Bodhi geniet ook altijd gezellig mee. Kleine sneak preview: het recept voor deze heerlijke gebrande amandelen zoals je die kunt kopen op de Duitse kerstmarkt komt in december online!

Over kerstmarkten gesproken: natuurlijk hebben mijn moeder en ik weer geboekt! Eind november gaan we weer gezellig twee dagen, dit keer naar Duisburg.

My happy life oktober 2022

Ook gezellig was het etentje in restaurant de Prins in Westzaan met de hele familie. Nog ter ere van mama’s 75e verjaardag. 

Minder gezellig vond ik het dat Peter deze maand meerdere keren op locatie moest werken en in hotels verbleef. Ook Bodhi was af en toe ’s avonds weg, hij heeft zijn eerste bijbaantje in de pizzeria bij ons beneden! En dan zit je dus opeens alleen op de bank te netflixen.

Uitzicht boulevard Scheveningen

Ik ging lunchen bij mijn oud-collega Edith die prachtig woont aan de boulevard in Scheveningen. Kijk nou toch eens wat een uitzicht!! Ze had allerlei heerlijke vis gehaald bij Simonis en onder het genot van een wijntje hebben we gezellig zitten bijkletsen!

Bodhi met marine pet

Helaas overleed in de herfstvakantie mijn schoonvader. Verdrietig maar ook dankbaar dat hij nu rust heeft. Op zijn sterfdag kreeg ik op Facebook deze herinnering van 8 jaar geleden. Bodhi had toen net van mijn schoonvader zijn marine pet gekregen. Zo trots! Een mooi teken van boven…. De uitvaart was prachtig, met een hele serie mooie foto’s van mijn schoonvader van baby tot zijn verjaardag vorige maand. Een waardig afscheid.

Dineren in een trein

Bloguitjes

Super leuk was het diner in de Dinnertrain, ik schreef er al een uitgebreide blog over. 

Culiperslunch

Op de jaarlijkse Culiperslunch konden we weer kennismaken met allerlei noviteiten op voedselgebied en was het – zoals elk jaar – ook weer een soort foodbloggers reünie. Heel gezellig!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)

Ik was uitgenodigd om nog voor de opening de nieuwe tentoonstelling ‘Tuin der lusten’ in museum Beelden aan Zee te komen bewonderen. Ik maakte er bovenstaand filmpje van op Instagram. De moeite van een bezoek waard!

Adventskalender Rituals

Blogpost

Ik ontving de prachtige Rituals adventskalender. Zo blij mee, kan niet wachten tot 1 december!

Bodyshop kerstgeuren

De Bodyshop brengt voor kerst ieder jaar twee geuren uit, limited editions. Dit jaar is dat ‘wild pine’ en ‘spiced orange’. Want ook in de badkamer is het kerst!

Rittersport

Omdat de eigen duurzame cacaoboerderij van Ritter Sport 10 jaar bestaat, ontving ik dit schattige pakketje. De luiaard is Don Choco, die op de plantage woont. Schattig he!

Van de Zuivelhoeve kreeg ik nog dit leuke mandje gevuld met een heerlijk ontbijtje!

Zuivelhoeve

My happy life november

Eind van de maand ga ik dus gezellig weer kerstshoppen in Duitsland met mijn moeder. Ook staan er al een heleboel etentjes op de planning. Bij o.a. Umami, Pesca, de Gouden Wok, Yuzu en Wow Crab. Rollend de november maand door denk ik!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*