Home » Nagerecht » Pagina 15

Nagerecht

apple crumble

Apple crumble dessert

Het is weer tijd voor de maandelijkse foodblogswap: een heerlijk recept voor apple crumble! Deze maand mocht ik koken van de blog Bakken zonder beesten. Met als ondertitel ‘plantaardig bakken zonder poeha’. Op dit blog verzamelt Jessi, vegetariër en vegan-in-wording recepten zonder zuivel en/of ei. En dan heb ik het dus […]

Haagse bluf

Haagse bluf in de Schilderswijk

Haagse bluf in de Schilderswijk. Hoewel ik niet ben geboren en getogen in Den Haag mag ik mij na 23 jaar wonen in de hofstad toch best wel een Hagenees noemen. Of een Hagenaar. En dan mag het recept voor Haagse bluf natuurlijk niet op mijn blog ontbreken!

Pavlova met stoofperen

Wie houdt er nu niet van stoofpeertjes? Meestal worden stoofperen geserveerd als bijgerecht of groente, maar in dit recept spelen ze de hoofdrol in een prachtig toetje: pavlova met stoofperen! Pavlova Ik gebruikte dit keer een kant-en-klare pavlova bodem van AH. Dit soort producten zie je vaak rondom de feestdagen […]

My happy kids: Tony Chocolonely salted caramel mousse

In de eerste aflevering van My happy kids kon je al lezen dat junior foodblogger Bodhi een zwak heeft voor de Tony Chocolonely salted caramel reep. Op de leuke blog van Flying Foodie kwamen we een recept tegen voor Tony Chocolonely salted caramel mousse. Met slechts 2 ingrediënten het perfecte […]

Oosterse hangop met kaki en pistache

Afgelopen maandag kon je mijn review lezen van NoCandy, heerlijk gedroogd fruit voor tussendoor. Maar om te laten zien dat je ook lekker kunt koken en bakken met gedroogd fruit geef ik vandaag een recept voor een eenvoudig maar toch bijzonder toetje: Oosterse hangop met kaki en pistache. De kaneel […]

Whiskyroomijs met bacon-karamelcrunch

Toen ik, nog net niet kwijlend, het boek Miljuschka’s Food Trucks aan het doorbladeren was viel mijn oog direct op dit recept voor whiskyroomijs met bacon-karamelcrunch. Van de combinatie zoet en zout krijg ik immers nooit genoeg. Gezouten karamel, daar zijn we in Nederland inmidddels wel aangewend (dank je wel […]