Voor een heerlijke Indiase vegetarische curry had ik paneer nodig. Helaas is dit niet zo makkelijk te vinden in de reguliere supermarkt. Wist je dat je paneer zelf maken helemaal niet zo moeilijk is ? Ik vertel je hoe je dat doet! Oh en dat recept voor die heerlijke curry, […]
Nieuwste berichten
Aziatische sticky chicken uit de airfryer
In de serie ‘Airfryer, wat moet ik ermee?’ ging ik dit keer aan de slag met kip! Ik ben dol op kipkluifje, -wings of borrelboutjes. Kip van het bot smaakt gewoon het allerlekkerst! Ik maakte razendsnel deze heerlijke sticky chicken uit de airfryer. Het marineren even niet mee gerekend staat […]
Geschiedenis van beroemde gerechten #48: erwtensoep en snert
Ik ben gefascineerd door de geschiedenis van ons eten. Het leek me dan ook leuk een serie te maken waarin ik de geschiedenis van beroemde gerechten en producten onder de loep neem. In deel 48 van de serie twee ogenschijnlijk dezelfde gerechten: erwtensoep en snert. Geschiedenis van erwtensoep en snert […]
Thuiskok aan huis: een culinaire ervaring zonder de deur uit te gaan
Waarom zou je naar een restaurant gaan als het restaurant ook naar jou toe kan komen? Met het inhuren van een thuiskok ervaar je een culinair hoogstandje zonder dat je je eigen huis uit hoeft te gaan. Drukte, lange wachtrijen en standaard menu’s zijn zo eenvoudig verleden tijd. Door een […]
Gesuikerde noten uit de airfryer
Ik heb een airfryer maar gebruik ‘m eigenlijk zelden. Snacks als patat en bitterballen vind ik nu eenmaal lekkerder uit een frituurpan. Maar omdat ik het toch een airfryer heb staan, duik ik de komende tijd in de wereld van de lekkere airfryer recepten. Met dit keer: gesuikerde noten uit […]
Saltimbocca van kip
Saltimbocca is één van mijn favoriete vleesgerechten. Maar omdat ik niet iedere dag kalfsoester eet of kan betalen, maak ik ook graag deze betaalbare variant. Saltimbocca van kip is heel erg lekker en staat binnen 20 minuten op tafel! Saltimbocca Saltimbocca alla Romana is de naam van het originele gerecht. […]