Home » Bijna jarig! Mijn verlanglijstje
wishlist

Bijna jarig! Mijn verlanglijstje

Komende dinsdag ben ik jarig! En hoewel je dat op mijn leeftijd (bijna 49) misschien niet zou verwachten vier ik dat altijd uitbundig. Met slingers en ballonnen, taart en cadeaus. Het is immers feest! En hoewel het soms best lastig is om een verlanglijstje te maken, begin ik er toch altijd bijtijds aan. Want cadeaus krijgen is zoveel leuker dan geld of een cadeaubon!

balloons

Mijn verlanglijstje

Hoewel ik alles heb wat mijn hartje begeert, heb ik natuurlijk altijd wel wat wensen. En die zijn – hoe verrassend – vaak gerelateerd aan eten en koken. Maar ook aan beauty en lezen, mijn andere ‘passies’. Hieronder een greep uit mijn verjaardagslijstje!

ramekin

Souffléschaaltes (of ramekins) met een doorsnede van 12 centimeter

Om heerlijke hartige of zoete soufflés in te bakken, deze ramekins van Dille & Kamille. En voor die prijs (€ 1,95) kan ik toch er best 6 stuks van op mijn lijstje zetten toch?

Grundtal roltafel

Grundtal roltafel, roestvrijstaal

Omdat ik nooit genoeg opbergruimte in mijn keuken heb. En dit prachtige karretje een mooie plek is voor flessen rode wijn, uien en aardappelen. Me like! Voor € 129,00 bij Ikea.

carmelita

Carmelitas van Homemade Queen

Ze schitterde in de eerste aflevering van Women in Foodbusiness en is de bakster van de allerlekkerste carmelita taartjes die ik ooit geproefd heb. Carmelita laat zich het beste omschrijven als een chocolade-karamel-chocolade-kruimeltaartje met walnoten. Heerlijke crunchie kruimels en een vulling van romige karamel, stukjes witte, melk en pure chocolade en walnoten.

Voor mijn verjaardag is een 16 cm. carmelita taartje dus eigenlijk wel een must. En mag ik ‘m dan lekker niet uitdelen maar gewoon voor mijzelf houden?

oils-of-life-sleeping-cream-6-640x640

Oils Of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream

Nu de jaren gaan tellen is een nachtcrème geen slecht idee. En de aller- allerlekkerste is de sleeping cream uit de oils of life lijn van The Body shop. Ik ben inmiddels al met mijn derde pot bezig! Een beste uitgave, € 35,00. Maar soms ook verkrijgbaar in leuke cadeausets samen met b.v. de dagcreme uit dezelfde lijn.

vind haar

Vind haar – Lisa Gardner

Net een week in de boekhandel, deze nieuwe spannende thriller van Lisa Gardner met wederom rechercheur D.D. Warren in de hoofdrol. Ik heb de hele reeks gelezen, en Vind haar lijkt me wederom weer nagelbijtend spannend!

philips pastamachine

Philips pastamachine

Sinds ik de review van deze pastamachine las op de blog Outmijnkeuken was ik eigenlijk al verkocht. Me want! We eten heel vaak pasta en verse pasta is natuurlijk het allerlekkerst. En je kunt er dus lasagne, spaghetti, fettucini en penne mee maken. Penne, hoe cool is dat? Mijn favoriete pasta, zelfgemaakt.

Wat heb jij allemaal op je verlanglijstje staan? Of duurt het nog wel even voor je jarig bent?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Leuke wensen heb je Anne Marie die roltafel vind ik ook prachtig. Als je moeder er plaats voor had gehad stond hij bij mij ook in de keuken.
    Mooi ook die pastamachine die zie ik morgen wel. Tot morgen heb er zin in.

  2. Heel mooi lijstje! Ben je het Carmelita taartje nog gaan bakken? Goh, die zet ik ook eens even op m’n lijstje hahahaha! En verse, zelfgemaakte pasta is zo goddelijk! Xxx

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*