Home » My happy life maart 2021
Lammetje

My happy life maart 2021

Maart roert zijn staart…maar brengt gelukkig ook het officiële begin van de lente, mijn favoriete seizoen! Heel langzaam komt er weer wat licht aan de horizon en hoop op lekker weer, terrasjes, uitstapjes en terug naar het oude normaal….dit was my happy life maart 2021!

my happy life maart 2021

My happy life maart 2021

Om maar meteen met belangrijk & leuk nieuws te beginnen: ik ben deze maand begonnen met werken als freelance communicatie medewerker bij Zestor in Den Haag! Zestor faciliteert hogescholen en medewerkers door het in gang zetten van ondersteunende onderzoeksopdrachten en activiteiten rondom onder andere duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en professionalisering. Ik werk daar 16 uur per week (gewoon vanuit huis), de overige tijd blijft voor mijn blog! Op mijn eerste werkdag kreeg ik deze prachtige bos bloemen bezorgd. Wat een warm welkom!

bord hema

Wie had ooit kunnen denken dat 10 minuten ‘mogen’ winkelen hét uitstapje van je dag zou zijn? Gelukkig mochten we al snel wat langer in de grotere winkels want 10 minuten is mij te stressvol. Ik boekte al een tijdslot bij HEMA (en kocht dit mooie Portugese bord) en bij Wibra, voor van alles en nog wat. Het voelt zo raar, met slechts een paar mensen in zo’n grote winkel. En ik voel me stiekem ook wel genoodzaakt iets te kopen… En het uurtje dat ik op zaterdag bij Intratuin mocht shoppen voelde gewoon als een uitje!

Borrelen bij Priya

Om de ietwat saaie dagen te doorbreken sprak ik een aantal keer af met vriendinnen voor lunch of borrel. Heerlijk hoor om even lekker te kletsen over wat je allemaal niet meemaakt hahaha.

omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Ik maakte voor mijn blog allerlei lekkere gerechten voor Pasen, deze staan inmiddels allemaal online. Zoals deze omeletrolletjes met kruidenroomkaas en zalm.

My happy life maart 2021 - school bodhi

Bodhi is klaar met al zijn SO’s en staat er heel goed voor met alleen maar voldoendes. De komende weken zullen vooral bestaan uit examentraining. En dan in mei de landelijke eindexamens. Spannend. Op een zonnige zondag zijn we deze maand met de tram even naar zijn school gereden (International Hotel and Management School). Even naar binnen gluren!

In een vlaag van verstandsverbijstering (of midlifecrisis?) kocht ik rollerskates. Ik zie het op Instagram steeds meer mensen doen en als kind vond het ik fantastisch! Ze zijn zo mooi, mijn roze rollerskates. Maar of ik het ook ga durven…de eerste voorzichtige pasjes zijn gezet. Doodseng. Wordt vervolgd.

My happy life maart 2021 - Zuid-Tirol

Bloguitjes

Ik had een leuk online event van de regio Zuid-Tirol in Italië. Met bijbehorende lokale lekkernijen als appelsap, speck en lokaal brood. Erg lekker allemaal! Ik ben echt verliefd op deze meest Noordelijke Italiaanse provincie. De afgelopen zomer waren we o.a. in het prachtige Apfelhotel. Ook kreeg ik een uitnodiging voor een online masterclass vegan bakken van Delicious. Maar omdat ik toch meer van de roomboter ben, heb ik die aan een bevriende vegan blogger gegeven.

Tony Chocolonely paasei

Blogpost

Bij gebrek aan blogevents komt het meeste tegenwoordig via de brievenbus. Groot nadeel (lees: first world problems!): al dat karton! Zo mochten we paaseitjes proeven van zowel HEMA als Tony Chocolonely en mocht ik koken met heerlijke Griekse olijfolie. Van Pianta kreeg ik drie vegan pastasauzen (goed getimed in de Week zonder Vlees).

Delicious

Erg blij werd ik ook van het jaarlijkse grote Italië nummer van Delicious. De Italiaanse keuken verveelt nooit. Ook ontving ik twee mooie kookboeken Het Nederlands Bakboek en Trek, waar je in april zeker meer over gaat lezen.

failure

Move your ass

Shit, hier kan ik kort over zijn. Mislukt. Maar dan ook echt. Mag ik ‘m doorschuiven naar april? Ja dat mag natuurlijk 🙂

Paaskoekjes met dragee eitjes

My happy life april 2021

De afgelopen dagen genoten van de heerlijke zon. Voordeel van thuiswerken is toch wel dat je toch wat makkelijker met je laptop buiten kunt gaan zitten! Morgen begint het lekkere lange paasweekend. Zin in! Verder heb ik nog niet echt plannen voor de komende maand. Ik hoop dat de zon weer veel gaat schijnen en we lekker veel tijd op balkon kunnen doorbrengen. En dat mijn ouders snel worden gevaccineerd (mijn vader gelukkig al op 10 april). Langzaam weer terug naar het oude normaal!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*