Klaprozen

Zomerrooster

Yes, de vakantie gaat bijna beginnen. Tijd dus voor een zomerrooster. Nog een weekje werk/school, nog een paar dagen shoppen en pakken en dan op ontdekkingsreis naar Wales, Ierland en Schotland. Allemaal landen waar ik nog nooit geweest ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Niet in de laatste plaats om de Britse keuken en supermarkten! Je bent een foodie of je bent het niet 🙂

Zomerrooster

Zomerrooster

Vanaf volgende week gaat dan ook het zomerrooster in. Niets dramatisch hoor, ik ga van vier artikelen in de week naar drie. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je dus – terwijl ik ergens tussen de schapen wandel of shepherd’s pie eet – een nieuwe blogpost lezen. De blogpost van zondag vervalt. En ik ben stiekem aan het nadenken om die ook na de zomervakantie helemaal weg te laten. Het onderhouden van een blog is en blijft de leukste hobby van de wereld, alleen kost het ongemerkt zo ontzettend veel tijd! Drie blogposts in de week vind ik eigenlijk wel een heel mooi aantal.

Anyway, eerst maar eens lekker op vakantie. Om daarna met veel frisse moed en boordevol inspiratie verder te gaan met wat ik het allerleukst vind: schrijven over eten, uit eten gaan, koken en nieuwe producten reviewen. Ik wens jullie allemaal een fantastische zomer toe! Laat je me weten waar je heen gaat?

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

8 Comments

  1. Wat een heerlijk vooruitzicht een ontdekkingsreis naar Wales. Staat ook nog op min wish list! Ik heb tijdens de vakantie ook 3 blogpost per week gedaan. Had ik van te voren geschreven. Heel veel plezier en geniet ervan.

  2. Wat ga je een toffe vakantie tegemoet, ben in alle drie landen geweest en vond het fantastisch! Kan me goed voorstellen dat je terugwil naar drie artikelen. Zelfs dat is best pittig vind ik zelf!

  3. Geniet van je vakantie! Dat moet overigens meer dan goed komen als je naar Engeland, Ierland én Schotland op vakantie gaat. Zelf sla ik daar altijd in op cider (heerlijk maar moet je van houden) en gemberkoekjes. Dit laatste staat al weet ik niet hoe lang op mijn lijstje om eens zelf te maken maar of ze ooit die uit Engeland kunnen overtreffen… 😉 Millies (een heuse koekjeswinkel) is trouwens ook tof of echte Schotse fudge of, of, of oooo mag ik in je koffer mee 😉

  4. Flink geschreven en vooruit gewerkt en nu lekker genieten! Ik kijk uit naar je blogs met de inspiratie die je daar hebt opgedaan. Hopelijk heb je niet teveel regen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*