Home » Zomerrooster op mijn blog
koffer

Zomerrooster op mijn blog

School’s out for summer! Of tenminste, bijna. Bodhi moet nog een paar dingen doen, zoals boeken inleveren en rapport halen, maar de zomervakantie is voor hem zo goed als begonnen! Ik moet nog twee weken werken voordat wij op vakantie gaan, maar hier op My happy kitchen & lifestyle gaat vandaag het zomerrooster al in!

zomerrooster

Zomerrooster

Want met het mooie weer wil ik graag wat meer naar buiten en tijd vrij maken voor mijn kind en mijzelf. Daarom is er t/m eind augustus een zomerrooster op mijn blog. Wat dat betekent? De Saturday Six komt even te vervallen. De tips zijn altijd super actueel en daar heb ik – helemaal als ik straks lekker in Indonesië rondreis – even geen tijd voor. Gedurend de week komen er 2 blogartikelen online, op maandag en op vrijdag. En soms een extra artikel op woensdag als dat zo uitkomt. Allemaal met een zomers tintje natuurlijk, van ijs maken tot bbq tips of leuke reistips!

zomerrooster

Back to business

Vanaf maandag 2 september ben ik weer helemaal back to business. Bruin, relaxt en uitgerust. En waarschijnlijk boordevol inspiratie voor een heleboel mooie reisartikelen, recepten en geschiedenisverhalen!

zomerrooster

Fijne vakantie

Ik wens iedereen een hele fijne zomer toe. Of je nu thuis blijft en geniet van alle activiteiten die er in de zomer volop worden georganiseerd. Of dat je op reis gaat en geniet van zon, zee, strand, bergen, cultuur en exotische keukens. Geniet, van de vrije tijd en elkaar, en kom uitgerust en gezond weer terug!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

7 Comments

  1. Fijne vakantie!

  2. Karin van Dam

    Ik wens jou en je gezin een heel fijne vakantie maar dat zal wel lukken. Een rondreis door Indonesie fantastisch lekker eten, drinken en natuurlijk van al het moois genieten wat Indonesie nog meer te bieden heeft. Ik kijk al weer uit naar je verhalen die je gaat plaatsen over je belevenissen tijdens jullie vakantie. Geniet ervan x

  3. Christa Balt

    Een hele fijne vakantie en geniet van jullie rondreis door Indonesië. Lieve groetjes

  4. Héél veel plezier en een goede reis!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*