Home » Bon Vivant: een avond genieten voor nog geen 15 euro!
Bon Vivant mini kaasfondue

Bon Vivant: een avond genieten voor nog geen 15 euro!

Op een mooie zomeravond gingen collega Brigit en ik via Social Deal eten bij bistro Bon Vivant in Den Haag. Al decennia lang een begrip in Bezuidenhout, en sinds ruim een jaar onder nieuwe eigenaars. Die er een prachtige ruime en lichte zaak van hebben gemaakt. Met behoud van de prachtige open haard en mét kleine binnentuin, waar we dan ook graag plaatsnamen!

Bon Vivan broodplankje

Foutje…

We gingen voor het 3-gangendiner à la carte maar – hongerig als we waren – bestelden we eerst nog een broodplankje. En dat was eigenlijk achteraf geen goed idee. Waarom fantastisch vers warm knoflookbrood met aioli en verse tomatensalsa in vredesnaam geen goed idee is? Omdat het zo lekker was dat je er van bleef eten! En toen moest het voorgerecht nog komen…..

Bon Vivant mini kaasfondue

Mini kaasfondue

Mijn oog was namelijk meteen al gevallen op de mini kaasfondue. We mochten kiezen uit alle voorgerechten op de kaart maar dit moest ‘m worden. En oh wat was het lekker. En veel….want weer dat fantastisch lekkere brood en een heerlijke in de oven gesmolten camembert. Samen met een goed glas wijn en fijn gezelschap – mij maak je niet gelukkiger.

Bon Vivant garnalen

Garnalen en friet

Mijn collega en ik waren eensgezind en kozen – net als bij de kaasfondue – ook bij het hoofdgerecht voor hetzelfde: grote garnalen. Geserveerd met – wederom – dat heerlijke brood en dikke frieten met mayo. Ik moet eerlijk zijn: ik gaf het na drie garnalen al op….

Bon Vivant friet

En die frieten heb ik zelfs helemaal niet aangeraakt. Maar mijn collega kan beamen dat ze prima smaakten!

Bon Vivant grand dessert

Grand dessert

Omdat we zo harmonieus in onze menukeuze waren gingen we ook bij het nagerecht voor het grand dessert, dat vanaf twee personen te bestellen is. Ook hier heb ik het bij een paar hapjes gehouden, om toch nog lekker zoet te kunnen afsluiten!

Bon Vivant, een aanrader!

Bon Vivant is zeker een aanrader als je op bezoek bent naar een heerlijke, eerlijke en eenvoudige kaart. Bistro stijl, dus met saté, biefstuk, spareribs en hamburgers. Eenvoudig maar van prima kwaliteit. De bediening is uitermate vriendelijk en de huiswijn (ik dronk een Chardonnay) lekker. De tuin is klein, maar ook binnen zit je heel gezellig.

Ik had zelfs voor die kaasfondue en dat heerlijke brood met alle liefde € 14,95 neergeteld, maar dat is dus de prijs die je betaalt voor deze hele 3-gangen deal (53% korting, normale prijs € 31,60, in te leveren t/m 21 september). Doen dus!

Restaurant Bon Vivant
Laan van Nieuw Oost-Indië 9A
Den Haag

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

3 Comments

  1. Jeetje wat zit dit er goed uit!! Blijft toch leuk die deals van Social Deal, zo af en toe zit er een pareltje tussen! Ik zit hier gewoon helemaal te lekkerbekken 😀

  2. De kaasfondue lijkt me zalig. Ik krijg er spontaan trek van!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*