Home ยป Indiano Bites – fantastisch & betaalbaar Indiaas eten

Indiano Bites – fantastisch & betaalbaar Indiaas eten

“Food is life” staat te lezen als ondertitel in het logo van restaurant Indiano Bites in Den Haag. En dat hebben ze goed begrepen: we hebben lang niet meer zo lekker Indiaas gegeten als hier! En voor prijzen waarvoor je zeker vaker terug zal komen. Want eten = leven!

Restaurant Indiano Bites

Indiano Bites

Restaurant Indiano Bites is een vrij nieuwe Haagse hotspot, gelegen aan de Jan Hendrikstraat (vlakbij de Grote Markt). De ruimte is klein maar heel gezellig ingericht, met langs de wand een enorme fluwelen bank. Hoewel het deze avond vrij rustig was in het restaurant, zag je de bezorgers af en aanrijden met tassen vol eten. Laten bezorgen van dit heerlijke Indiase eten is in ieder geval een populaire optie in Den Haag!

Restaurant Indiano Bites

Curries, naan en raita

Het is nog best lastig kiezen van de kaart. Die staat namelijk bomvol gerechten die ik allemaal wel een keer wil proberen. Gelukkig delen wij graag. Niets zo leuk als een tafel vol met allerlei gerechten om te proeven! Wat we allemaal gegeten hebben? Vegetarische samosa, Tandoori chicken die dampend en al uit de Tandoor kleioven kwam.

Restaurant Indiano Bites

Heerlijk romige king prawns korma, in een saus van kokos, amandelen en rozijnen. Hele pikante chicken madras, die je lekker kon afkoelen met raita. En erbij nog heerlijke mango chutney, rijst, naan, knoflook naan en paratha. Die laatste is een heerlijk gelaagd brood, dat ik tijdens een Indiase kookworkshop ook zelf eens heb gemaakt!

De porties waren zo groot, dat zelfs met mijn twee mannen (lees: veelvraten) er nog heel veel over was. Geen enkel probleem, alles werd netjes ingepakt en meegegeven, zodat we de volgende dag bij de lunch nog even konden nagenieten!

Mango lassi

Mango lassi

Het restaurant serveert geen alchohol, maar ik kan je aanraden om de verse mango lassi te bestellen. Die is zo lekker, en de perfecte combi bij Indiaas eten. We komen zeker nog eens terug, er staat nog teveel op de kaart wat ik nog een keer wil uitproberen!

Indiano Bites
Jan Hendrikstraat 5
Den Haag
www.indianobites.nl

Ik ben uitgenodigd om in dit restaurant te komen eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*