Home » Pavarotti Kijkduin
Pavarotti Kijkduin

Pavarotti Kijkduin

Na vestigingen in Leidschendam, Zoetermeer, Leiden en Delft mag ook Kijkduin zich al een jaar lang verheugen op lekker eten, verse ingrediënten, gemoedelijkheid en la dolce vita. Restaurant Pavarotti Kijkduin en het kleine zusje Pavarotti Dolce zijn een bezoek zeker waard!

Pavarotti Kijkduin

Sharktank

Bij binnenkomst vallen gelijk een aantal dingen op. Zo is mooie interieur gestyled door Rivièra Maison. Maar waar je echt niet omheen kan is de sharktank! In dit enorme aquarium (met 40.000 liter water!) zwemmen baby haaien en andere mooie vissen rond. Ook is er plaats voor 80 verschillende soorten koraal. Een echte eye-catcher. Wil je aan een tafel langs het aquarium zitten, een zogenaamde ‘shark table’, dan betaal je een toeslag van € 2,50 per persoon. 

Pavarotti Kijkduin

De sharktank heeft speciaal gemaakte ronde hoeken, want op haakse hoeken weerkaatsen de signalen van de haaien en raken ze helemaal in de war. De tank is door alle instanties gecontroleerd en goedgekeurd. De waterkwaliteit is stabiel en de vispopulatie is op orde. En worden de haaien te groot dan gaan ze naar een groter aquarium en komen er weer baby haaien voor terug.

Pavarotti Kijkduin

Pavarotti Kijkduin

Bij Pavarotti in Kijkduin geniet je van een koffie op het terras, een lunch op z’n Italiaans, een avondje uit eten of een drankje in de wijnbar. Er zijn friends tables met eigen tap en tv-schermen en je kunt er met vrienden, familie of collega’s gethematiseerde karaoke kamers huren! Zo is er een o.a. een skihut en een discokamer, en kun je via een qr code je drankjes bestellen en laten bezorgen.

De kaart is heel uitgebreid, en naast pasta’s en pizza’s kun je er sinds kort ook vis- en vleesgerechten bestellen. 

Pavarotti Kijkduin

Pavarotti Dolce

Met het instragrammable interieur én assortiment raak je als zoetekauw bij Pavarotti Dolce niet uitgekeken. Je geniet er van ambachtelijk schepijs, canolli, freakshakes, bubble wafels, goede koffie en nog veel meer.

Restaurant Pavarotti en Pavarotti dolce vind je aan het begin van de boulevard van Nieuw Kijkduin.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*