Home » 5 x koektaart recepten
Koektaart recepten

5 x koektaart recepten

Ik vind koektaarten er altijd zo indrukwekkend uitzien! Ik weet nog wel de eerste keer dat ik er eentje maakte, en ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn. Nou, dat viel dus reuze mee. En als je het ‘kunstje’ dan eenmaal onder de knie hebt kun je er super leuk mee gaan variëren. De sky is the limit, qua vorm en decoratie. Je kunt bijvoorbeeld cijfers maken, of een voorletter. Ik deel ter inspiratie 5 koektaart recepten!

Koektaartrecepten

Moederdag koektaart

Moederdag koektaart

Deze koektaart maakte ik voor moederdag. Met de M van mama natuurlijk! Ik decoreerde ‘m met aardbeien (mijn moeders favoriete fruit) en verse bloemen. Het recept vind je hier.

Koektaart voor Pasen - koektaart recepten

Paas koektaart

De feestdagen zijn altijd een dankbaar onderwerp! Deze koektaart in de vorm van een paasei decoreerde ik met paas M&M’s. Met paaseitjes kan natuurlijk ook! Het recept vind je hier.

Kaas koektaartjes

Kaas koektaartjes

Omdat ik dol op hartig ben bedacht ik deze hartige kaas koektaartjes! Gedecoreerd met verse vijgen en pistache, een zalige traktatie! Het recept vind je hier.

kerst koektaartjes

Kerst koektaartjes 

Je kunt ook prima eenpersoons koektaartjes maken! Zoals deze in kerstboomvorm. Gedecoreerd met zilveren en gouden taartdecoratie. Het recept vind je hier.

Moederdag koektaart - koektaart recepten

Valentijns koektaart

Voor Wehkamp maakte ik deze koektaart in hartvorm. Ik maakte ‘m voor Moederdag maar deze koektaart is natuurlijk bij uitstek geschikt voor Valentijnsdag! Gedecoreerd met o.a. taartdecoratie en hartvormige bonbons. Het recept vind je hier.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*