Home » Restaurant Rozey Delft – love at first bite
Restaurant Rozey

Restaurant Rozey Delft – love at first bite

In het prachtige Agnetapark in Delft is sinds vorige maand de tweede vestiging van restaurant Rozey geopend. Een uniek foodconcept waar je voor één all-in prijs kunt genieten van luxe vega en vegan gerechtjes. Ik nam de proef op de som en kan je vast vertellen: het was love at first bite!

Restaurant Rozey Delft

Eén vaste prijs

Voor het bedrag van € 34,50 (€ 39,50 in het weekend) kun je niet alleen onbeperkt kiezen uit 55 gerechtjes maar is ook je glas chardonnay, fles water en de cappuccino na inbegrepen. En hoewel ik graag alle 55 gerechtjes had geproefd (en dat mag, je kunt onbeperkt bestellen), verder dan vier rondes kwam ik niet. Een goede reden dus om nog een keer terug te komen. Per ronde bestel je – per persoon – twee gerechtjes van de kaart. Bijgerechten als zoete aardappelfriet met kerrie mayonaise (aanrader!) en brood met hummus kun je onbeperkt bij bestellen.

restaurant Rozey Delft

Vega & vegan

Alle gerechtjes op de kaart zijn vegetarisch. En 75% daarvan is zelfs vegan. Nou eet ik noch vegetarisch noch vegan, maar dat neemt niet weg dat ieder gerechtje dat ik deze avond besteld heb mij voortreffelijk heeft gesmaakt. Van de vegan coquille in ‘beurre blanc’ (die saus!) tot de oesterzwammen Peking style in een Chinees pannenkoekje. Bestsellers op de kaart zijn o.a. de Rozey mini burger met ‘cheddar’, steak watermeloen met portjus en gerookte amandelen en de crispy sushirol. Laat ook zeker ruimte voor een toetje want de Rozey’s garden (chocolademousse met frambozen) en de lavacake waren om je vingers bij op te eten!

Gerechtjes Rozey

Allergieën

Mijn tafelgenootje Priya heeft diverse allergieën maar kon met een gerust hart haar keuzes maken met de uitgebreide allergiekaart die haar werd overhandigd. Hierop staan de ingrediënten en allergie informatie van alle 55 gerechten! Een compliment waard. Een compliment ook voor het personeel dat echt ontzettend vriendelijk en attent is.

Waterkaraf Rozey

Winkel

Leuk detail: in het restaurant vind je een mini-Rozeyshop, waar je heerlijke vegan cosmetica kunt kopen zoals zonnebrandcrème, deodorant en lippenbalsem. Ook vind je er mooie, duurzame Rozey-waterkaraffen.

Rozey Delft

Restaurant Rozey Delft

Rozey Delft is dagelijks geopend van 17.00 – 22.30 uur en is gevestigd aan de Zochterweg 9 in Delft. Prima bereikbaar met de tram (vanuit Den Haag of station Delft) of auto. Er is ook een vestiging in Rotterdam (Wijnhaven 85).

Ik ben uitgenodigd om in dit restaurant te komen eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Odette Krijthe

    Leuk om te lezen, wij gaan er zaterdag naar toe door dit stukje!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*