Home » The Fish Club Kijkduin
The Fish club Kijkduin

The Fish Club Kijkduin

Wij wonen zo’n 10 minuutjes van het strand. En zoals dat wel vaker gaat: we komen er zelden. Althans niet om op het strand te liggen en te zonnen. Wat we wel graag doen is ’s avonds naar het strand gaan om een ijsje te halen, over de boulevard te wandelen en natuurlijk om er te eten. Eerdere favoriet was Hudson Kijkduin, tegenwoordig gaan we graag naar The Fish Club Kijkduin. Ik vertel je er alles over!

The Fish Club Kijkduin terras

The Fish Club Kijkduin

Waar voorheen een aantal (slecht lopende) boetiekjes zaten zit tegenwoordig – rechts van het Delta plein – restaurant The Fish Club Kijkduin. Een strak en modern restaurant met een heerlijk terras. Maar ook bij slecht weer is het binnen aangenaam toeven!

Witte tegelwanden, veel hout en leer, gezellige rondje zitjes en leuke details als glazen wijnrekken en stoer geblokte theedoeken als servet.

The Fish Club Kijkduin

De kaart

Op de kaart natuurlijk veel vis. In de zomer at ik er heerlijke Thaise mosselen in kokosmelk, en Bodhi genoot van pasta met gamba’s. Maar ook voor niet visliefhebbers (Peter) valt er genoeg te genieten. Hij at echt voortreffelijke shortribs. Ook de desserts zijn meer dan in orde, denk sgroppino, kaasplankje of red velvet cake.

Onlangs aten we er weer, dit keer van de nieuwe winterkaart. Bodhi ging voor een gegrilde kreeft met gesmolten boter en Peter voor de (voortreffelijke) tournedos. Ik had zin in vlees en koos de steak tartare, die aan tafel vers werd bereid.

Steak tartare

Ook een vermelding waard is het pita brood met een dip van jalapeno, yoghurt, limoen en koriander die we vooraf kregen. We likten er onze vingers bij af!

Professioneel en vriendelijk

Het personeel is uiterst deskundig, professioneel, gastvrij en vriendelijk. Ik hou daarvan, je bent toch een avondje uit! Bij binnenkomst kregen we een cava van het huis (voor Bodhi boden ze aan een alcoholvrije variant te maken) en Bodhi kreeg op verzoek een schoon kreeftenschort om mee naar huis te nemen. De hele avond werd er fantastische jaren 80 muziek gedraaid en de sfeer is er gewoon echt gezellig.

Een aanrader dus!

p.s. nog geen plannen voor Valentijn? The Fish Club heeft een speciaal shared Valentine’s diner voor 35 euro p.p. Wel even reserveren!
The Fish Club Kijkduin
Deltaplein 150-157
Den Haag

www.thefishclub.net

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

9 Comments

  1. Karin van Dam

    Dat klinkt niet verkeerd hoop deze zomer eens een keer aan te schuiven. Leuk geschreven weer.

  2. Wat ziet dat er gezellig uit Anne Marie vooral het terras. Ik hou van ronde tafels daar zit je met een klein groepje zo gezellig aan.

  3. Deze schrijf ik op mijn lijstje voor als ik eens in de buurt ben!

  4. Altijd leuk om nieuwe hotspots te ontdekken!

  5. Dat is niet ver bij mij uit de buurt. Wie weet ooit!! Heerlijk dat jullie zo genoten hebben. Dat kan zo heerlijk zijn!!!

  6. Mmmmmm…. heerlijk! Daar ga ik ook eens kijken. Nu nog een Valentijn zoeken. 😉

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*