Home » Bakken » Pagina 22

Bakken

Fris rabarbertaartje

Zomers en fris rabarbertaartje

Het is echt weer tijd voor rabarber. Rabarbercompote en rabarbercrumble, verder kwam mijn repertoire tot nu toe niet. Dit zomers en fris rabarbertaartje is een mooie aanvulling! Rabarbertaartje Rabarber is heel gezond en bevat weinig koolhydraten en calorieën. En het ligt nu volop in de winkels, dus tijd om ermee […]

unicorn mini cupcakes

Unicorn mini cupcakes

Voor de high tea die ik organiseerde voor mijn 50e verjaardag maakte ik maar liefst 23 verschillende zoete en hartige hapjes. Waaronder deze unicorn mini cupcakes. Zijn ze niet cute? Cupcakemaker Omdat ik de ruimte in mijn oven goed kon gebruiken besloot ik mijn roze Princess cupcakemaker weer eens onder […]

Zelf bitterkoekjes maken

Tijdens mijn grote bakmanie in december maakte ik voor het eerst zelf bitterkoekjes. Echt nooit geweten dat dit zo eenvoudig was. Je hebt er slechts vier ingrediënten voor nodig! Het recept haalde ik van de site van 24 kitchen,  van de onvolprezen Rudolph van Veen. Zelf bitterkoekjes maken is echt […]

Gemakkelijke Indiase naanbroodjes

Gemakkelijke Indiase naanbroodjes bakken

Wij eten graag Indiase curry. En daar serveer ik dan ook vaak allerlei bijgerechten bij, zoals verse mango, raita, chutney en heerlijke naanbroodjes. Tot voor kort kocht ik die kant-en-klaar en bakte ze af. Maar sinds ik zelf deze gemakkelijke Indiase naanbroodjes heb gebakken wil ik niets anders meer! Je weet niet […]

Zelf macarons maken

Zelf macarons maken…… Het stond al zoooooo lang op mijn to bake lijstje. En zelfs op mijn fifty before fifty lijst. Maar het kwam er gewoonweg niet van. Beetje faalangst misschien? Maar toen ik in Foodies magazine maart prachtige pastelkleurige macarons zag staan wist ik, nu ga ik het zelf […]

Limoen lavendelcakejes

Limoen lavendelcakejes

Sinds ik die prachtige mini tulbandvorm van Cakeboss heb gewonnen (via Delicious), heb ik helemaal te smaak te pakken. Het is dan ook heel eenvoudig om vanuit een basisrecept cakejes te bakken en daar dan qua smaken en toppings op te variëren. Ik ben dol op de aparte smaak van […]