Home » Mijn keukenaccessoires verlanglijst
keukenaccessoires verlanglijst

Mijn keukenaccessoires verlanglijst

Je zou denken dat ik als fervent foodblogger alles al heb. Wat keukenaccessoires betreft dan. En hoewel mijn keuken (en meer ruimtes in huis!) haast uit zijn voegen barst, heb ik evengoed een keukenaccessoires verlanglijst. Benieuwd wat daar dan op staat?

Keukenaccessoires verlanglijst

Extra’s voor de Kitchenaid

Een Kitchenaid kopen hoef ik gelukkig niet meer. Deze legendarische standmixer is een geweldig apparaat dat ik meerdere malen per week gebruik. Maar je kunt er nog zoveel meer mee. Het is eigenlijk de basis voor een heleboel andere keukenmachines. Ik kocht al eerder een ijskom die ik op de standmixer kan bevestigen. Ideaal! Zo heb je twee apparaten in één door alleen de kom te verwisselen. Maar je kunt nog veel meer apparaten maken van je Kitchenaid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gehaktmolen, een pastaroller of een slowjuicer? Ik wil graag de metalen voedselmolen hebben, het lijkt me super om mijn eigen vlees tot gehakt te kunnen draaien en zelf worsten te kunnen maken!

Bakvormen

Nog zoiets waarvan ik er al zoveel heb, maar er altijd nog meer bij kan: bakvormen. Een sloffenvorm, taartringen en helemaal mooi: de prachtige tulband vormen van Nordic Ware. Daar word je toch op slag verliefd op? Naast het feit dat de baksels die je hiermee bakt er spectaculair uitzien, zijn het ook nog eens kwalitatief hoogwaardige vormen. Ze worden gemaakt van gegoten aluminium wat zorgt voor een gelijkmatige warmtegeleiding door de hele vorm. Baksels zullen hierdoor gelijkmatig garen en kleuren. En door de antikleeflaag glijdt je baksel makkelijk uit de vorm.

Lemon meringue croissants

Foodfotografie ‘props’

Al het eten dat gemaakt wordt (nouja niet alles, niet de wekelijkse pasta pesto bijvoorbeeld) moet natuurlijk op de foto. En dan heb je het liefst zoveel mogelijk ‘props’ om een beetje te kunnen variëren. Dus heb ik een kast vol leuke bordjes, schaaltjes, kommetjes, bestek en servetten. Maar daar kan nog meer bij. Ook heb ik allerlei ‘seizoens’ artikelen, zoals kerstbordjes en paasdecoratie.

Dit artikel bevat een gesponsorde link. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*