Home » Fascinerend nieuw parfum: Shining moon van Perris Monte Carlo
shining moon parfum

Fascinerend nieuw parfum: Shining moon van Perris Monte Carlo

Mijn lievelingsparfum was er al eentje van Perris Monte Carlo: Mimosa Taneron uit de Grasse collectie. Maar met de komst van Shining Moon, de nieuwste aanwinst in de Gold collectie, is er een heuse concurrent bijgekomen!

Volle maan

Shining Moon

Het is moeilijk uit te leggen hoe ‘gelaagd’ Shining Moon ruikt. De geur begint echt kruidig, spicy eigenlijk, echt een peperachtige geur. Maar gaandeweg verandert dit in een bloemige wolk van magnolia, jasmijn en roos, gecombineerd met een basis van ceder- en sandelhout. Een geur zo complex en bijzonder, ik vind ‘m echt fantastisch! En die fles is natuurlijk ook een plaatje in je badkamer!

Shining moon

Gold Collection

Shining Moon is de vijfde geur in de zogenaamde Gold collectie. Geïnspireerd door de vele reizen naar het Midden-Oosten omvat deze collectie, met de heerlijke parfums Bois d’Oud, Musk Extreme,
Essence de Patchouli en Ambre Gris de basisfilosofie van het merk. Namelijk de wortels van de traditionele parfumerie nieuw leven inblazen door middel van een frisse, eigentijdse draai en een internationale stijl. Na elf jaar wordt deze collectie uitgebreid met een geweldige vijfde geur: Shining Moon.

Gian Luca Perris: ‘The light emanating from a full moon and all that comes alive beneath it. On a night of midsummer or a frosty winter, it doesn’t matter. What matters is the emotion that rises from it. One night we found ourselves wandering under the brilliant light of a full moon and, stopping to contemplate it, I felt like smelling a scent of woods and flowers… ‘

De geur is gebaseerd op de emoties die opkomen bij het aanschouwen van een schijnende maan. De samensmelting van bloemen en zacht hout onthult een betoverende, onverwachte, verfijnde en eigentijdse geur. Een parfum dat de magie en poëzie van de maan vangt. De Gold collectie, in prachtige goudkleurige verpakkingen, zijn speciaal ontwikkeld met ingrediënten uit Saoedi-Arabië: musk, amber, patchoeli en oud.

Shining moon parfum

Perris Monte Carlo Fragrances

Perris Monte Carlo Fragrances bestaat sinds 2011 en heeft vier verschillende collecties: Gold, Grasse, Italy en Black met maar liefst 24 verschillende geuren. Bij elke geur wordt gebruik gemaakt van de meest edele grondstoffen. De parfums bevatten hoge parfumconcentraties en zijn ook goed te ‘layeren’.  De passie voor het terugbrengen van de ware kunst van de parfumerie is het geesteskind van dit mooie label. De missie van Gian Luca Perris is om de beste grondstoffen van over de hele wereld samen met traditie en moderne innovatie met elkaar te verweven, om zo de unieke geuren van Perris Monte Carlo te creëren.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)

 

Prestige Cosmetic Benelux

Prestige Cosmetic Benelux is – naast een aantal andere mooie merken – distributeur van de geuren van de Perris Group, waaronder de Perris Monte Carlo Fragrances en House of Houbigant Paris. Niche parfums, waarin de meest edele grondstoffen worden gebruikt. En die je niet zomaar bij iedereen ruikt

Shining Moon is te koop bij geselecteerde parfumerieën en Ici Paris XL, Eau de parfum 100ml €160,00

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*