Home » Perris Swiss Laboratory Exfoliating soap bar review
Perris Swiss Laboratory Exfoliating soap bar

Perris Swiss Laboratory Exfoliating soap bar review

De laatste tijd gebruik ik steeds vaker beauty bars. Voor mijn haar en mijn huid. Deze trend van beauty producten in bar (zeep) vorm is natuurlijk vooral bedoeld om het gebruik van plastic terug te brengen. Bovendien vind ik ze vaak erg prettig in gebruik en kun je de dosering helemaal naar wens aanpassen. Als fan van de unieke Perris peeling wilde ik dan ook graag hun nieuwe exfoliating soap bar proberen. Ik vertel je er alles over!

Perris Swiss Laboratory Exfoliating Soap Bar

Perris Swiss Laboratory

Perris Swiss Laboratory werd in 2012 opgericht door de Perris Group. Een team van wetenschappers ontwikkelen en produceren in Zwitserland de producten in de fabriek, Micro-Sphere, waar de Perris Group mede-eigenaar van is. Een unieke samenwerking waar natuur en wetenschap (farmaceutische technologie) elkaar ontmoeten, met als resultaat de luxe huidverzorgingslijn: Perris Swiss Laboratory.

De Perris Group is in 1981 opgericht door Michele Perris en is gevestigd in Monaco. Een echt familiebedrijf dat wereldwijd vertegenwoordigd is in meer dan 37 landen met luxe premium merken als Parfums Houbigant Paris, Perris Swiss Laboratory (Skin Fitness) en Perris Monte Carlo Fragrances.

Perris Swiss Laboratory Exfoliating Soap Bar

Exfoliating Soap Bar

De nieuwste Exfoliating Soap Bar voor je lichaam maakt je huid heerlijk zacht en is 100% natuurlijke skincare. De soap bar is gemaakt van kokos-, -olijf- en amandel-olie, rosa canina en abrikozenpit poeder. Je lichaam wordt op een hele zachte manier gescrubt, dus ook ideaal voor de komende zomer om egaal bruin te worden. Je kan deze soap bar ook voor je gezicht gebruiken, breng het rechtstreeks aan voor een intensere en via je handen voor een wat zachtere peeling.

De Exfoliating Soap Bar, inclusief verpakking, is vegan, cruelty free, sustainable en recycable en is verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en Ici Paris XL en kost € 25,00.

Perris Swiss Laboratory Exfoliating soap bar

Duurzaam

Sinds ik ook wat betreft shampoo en conditioner overgestapt ben op soap bars is het nu alleen nog even zoeken naar een mooie manier om de verschillende zeepsoorten op te bergen/uit te stallen in de badkamer. Misschien zo’n mooie bamboe zeephouder? Iemand tips?

Dit product heb ik ontvangen van Prestige Cosmetics Benelux. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*