Home » Flesje melted snowman & komkommerkerstboom

Flesje melted snowman & komkommerkerstboom

Er zijn allerlei manieren om het ook kinderen naar de zin te maken tijdens het kerstdiner. Een eigen tafel bijvoorbeeld, met gezellige kerstdecoratie. Of met z’n allen gourmetten, altijd goed. Of een apart menu, met speciale kindergerechten als aardappelsterretjes en pinguin-ijsjes. Of een flesje melted snowman. Vandaag geef ik je nog twee leuke, eenvoudige en snelle last-minute tips voor de kinderkersttafel!

Flesje melted snowman


 Flesje melted snowman

Alle meisjes zijn tegenwoordig Frozen fan. Elsa rules! Maar ook jongens vinden sneeuwmannen als Olaf cool (of koel hahaha). Als je bij ieder bord een flesje gesmolten sneeuwman neerzet is succes vast verzekerd!

Wanneer je op Google zoekt op “melted snowman label” vind je allemaal leuke labels die je kunt printen en uitknippen en op een klein flesje bronwater kunt plakken. Een gesmolten sneeuwman in een flesje, super leuk toch?

Hier vast een paar links:

De etiketten die ik op de foto gebruik vind je hier
Dit zijn echte ‘Frozen’ etiketten.

KomkommerkerstboomKomkommerkerstboom

Als amuse of voorgerecht kun je deze komkommerkerstboom serveren. Schaaf hiervoor met een kaasschaaf lange dunne plakken van een (gewassen maar niet geschilde) komkommer. Halveer deze plakken in de lengte en zigzag een halve plak in een boomvorm en prik deze op een prikker.

Ik kocht deze leuke prikkers met sterren bij Dille & Kamille. Knip de prikker eventueel bij en prik de ‘boom’ vast in een plakje grillworst.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*