Home » Inspiratie voor de mooiste kerstcadeaus

Inspiratie voor de mooiste kerstcadeaus

Ondanks dat Kerst dit jaar anders zal worden dan andere jaren, cadeautjes geven blijf ik doen. Ik geef ze af, stuur ze op of we gaan in kleine clubjes bij elkaar op bezoek. Mijn cadeaus koop ik online, ik heb gemerkt dat ik winkelen op dit moment echt niet prettig vind. Ik speurde de leukste spullen bij elkaar, hopelijk voor jullie ook inspiratie voor de mooiste kerstcadeaus!

Inspiratie voor de mooiste kerstcadeaus: kaasfonduet

Fonduen

Aan mijn man geef ik deze tapas kaasfondueset van Boska. De vele avondjes thuis worden zo nog gezelliger en vooral heel erg lekker. Deze fondueset en andere fonduepannen koop je hier.

James Bond boek

Het James Bond boek

Ook voor mijn man (hij boft maar) koop ik dit boek over James Bond, een overzicht van bijna 60 jaar Bondmania. Het ultieme naslagwerk dat alle 007-films benadert vanuit de plot, de acteurs, de stunts, de snufjes. Met extra aandacht voor de verdiensten en de blunders, voor het design en de muziek, de locaties en de productie. Te koop voor € 19,99 in de boekhandel.

Inspiratie voor de mooiste kerstcadeaus: melkopschuimer

Melkopschuimer

Voor mijn moeder, die eigenlijk alleen maar in de horeca cappuccino drinkt, koop ik een melkopschuimer zodat ze ook thuis kan genieten van een heerlijk bakkie. Ik twijfel nog tussen deze prachtige jaren 50 design melkopschuimer van Smeg of meer een strakke zwarte. Ben zelf wel verliefd op deze eerlijk gezegd!

kersttrui

Star Wars kersttrui

Voor Bodhi koop ik deze gave kersttrui van Star Wars. Hij is dol op kersttruien, begint ze al te dragen in november. En Star Wars geeft er net even dat stoere tintje aan.

Waxinelichthouder

Deze waxinelichthouder van &Klevering is het perfecte cadeau voor mijn vriendin die dol is op mooie woonaccessoires . En kaarsjes branden is juist nu extra gezellig!

The Bodyshop kerstcollectie

Haarspeldjes

Voor mijn buurmeisje koop ik deze toffe haarspeldjes van The Bodyshop met stoere teksten erop. Een deel van alle verkopen van de kerstcollectie gaat ook nog eens naar een goed doel!

Inspiratie voor de mooiste kerstcadeaus

Terrazzo serveerplank

Deze terrazzo serveerplank uit het HKliving servies koop ik voor….mijzelf! Is het geen plaatje? Kan ik mooi gebruiken voor productfotografie en natuurlijk om lekkere hapjes op te serveren!

Chocolade

Voor mijn vader tenslotte koop ik deze heerlijke chocolade kerstboom met noten van Chocstar. Deze ‘Season’s Greetings Kerst choco‘ wordt mooi verpakt bezorgd door de brievenbus.

Deze blogpost betreft een samenwerking. Lees voor meer informatie mijn disclaimer

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*