Home » The Bodyshop kerstcollectie: bijzonder om cadeau te doen!
The Bodyshop kerstcollectie

The Bodyshop kerstcollectie: bijzonder om cadeau te doen!

Een cadeautje waarmee je bij mij (en ik weet bij velen met mij) altijd wel goed zit is iets uit The Bodyshop kerstcollectie. Ieder jaar weten ze weer te verrassen met bijzondere geuren en mooie verpakkingen. En je steunt ook nog eens een bijzonder goed doel. Ik licht er een aantal voor je uit! Over de adventskalenders heb ik al eerder een artikel geschreven.

The Bodyshop kerstcollectie

The Bodyshop kerstcollectie: nieuwe wintergeuren

De wintergeuren van dit jaar zijn: festive berry, warm vanilla en winter jasmine. Ik ben dol op de geur van jasmijn. Met de geur van deze special editions kun je diverse producten kopen. Body butter (€ 16,00), body yoghurt (€ 10,00), body scrub (€ 16,00), shower gel (€ 7,00), hand cream (€ 6,00), fragrance mist (€ 15,00), soap (€ 4,00) en een bath bomb (€ 5,00). Van de festive berry en warm vanilla is ook nog een lipscrub (€ 5,50) en van alleen festive berry een handwash (€ 7,00) verkrijgbaar. Maak een keuze uit samengestelde feestpakketjes of stel je eigen favoriete cadeaucombi samen!

The Bodyshop kerstcollectie

Lather & Smooth Snow globe gift

Met deze mooi verpakte set ga je zoet ruikend de kerstdagen in! Met aardbeien body butter, shower gel en lip butter en bananen shampoo en conditioner. Verkrijgbaar online en in de winkel voor € 18,00

The Bodyshop kerstcollectie

Soothing Almond Milk & Honey Ultimate Gift Bag

Wil je iemand (of jezelf!) echt verwennen dan is dit wel het ultieme kerstcadeau. De Almond Milk & Honey lijn is voor de winterse droge, gevoelige huid die wel wat extra verzorging kan gebruiken. De bodyproducten in het leuke tasje bevatten biologische Community Fair Trade-amandelmelk. In dit pakket vind je een douchecrème, een scrubcrème, body yoghurt, body butter, handcrème en een gezichtsmasker. Goed voor een paar heerlijke uurtjes in de badkamer.

Verkrijgbaar in de winkel en online voor € 55,00

The Bodyshop kerstcollectie

Hairslides

Een super leuk klein cadeautje voor in de schoen of onder de boom: met deze schuifspeldjes verspreid je deze feestdagen overal feelgoodvibes. Het zijn er vier, met de inspirerende woorden ‘fearless’, ‘unstoppable’, ‘empowered’ en ’together’. Te koop voor € 5,00 online en in de winkel.

The Bodyshop kerstcollectie

Cadeaus voor het goede doel!

In tijden van crisis neemt ongelijkheid toe en raken mensen uit kwetsbare groepen sneller geïsoleerd en hebben veel vrouwen geen veilige en gelukkige thuisbasis. Daarom doneert The Body Shop deze kerst een deel van elke transactie aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst zijn getroffen door deze schaduwcrisis van Covid-19, zodat zij zich weer veilig en geborgen kunnen voelen.

In Nederland werkt The Body Shop deze kerst samen met Fier, die o.a. slachtoffers van huiselijk geweld behandelt en opvangt. Als je je kerstinkopen bij The Bodyshop doet, draag je bij aan een nieuw opvangcentrum van Fier waar slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik, opvang, hulp en bescherming krijgen.  Een plek waar zij een veilig onderkomen vinden en kunnen werken aan hun toekomst.

Bewaar deze cadeau inspiratie op Pinterest:

Ik heb voor deze blogpost een kalender mogen ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*