Home » Kerst cadeaulabels maken
kerstcadeau labels maken

Kerst cadeaulabels maken

Natuurlijk kun je rond de feestdagen de mooiste cadeauverpakkingen en cadeaulabels kopen. Maar hoe leuk is het om, op een regenachtige zondagmiddag, zelf aan de slag te gaan? Kerst cadeaulabels maken is leuk om te doen, ook samen met de kinderen. Ik geef je wat ideetjes ter inspiratie!

Kerst cadeaulabels maken

Kerst cadeaulabels maken

Ik kocht deze basic labels (met touwtjes) bij Dille&Kamille (20 stuks, € 2,95). Maar wellicht kun je dit ook bij winkels als Action of de kantoorboekhandel halen. 

Kerst cadeaulabels maken

Oude knopen en vilt

Voor deze labels gebruikte ik knopen uit mijn oude knopendoos (nog van mijn oma!) en rest stukjes vilt. Behoeft verder geen uitleg toch?

Kerst cadeaulabels maken

Labelmaker, sneeuw en knopen

Voor deze kerst cadeaulabels ging ik aan de slag met de labelmaker van HEMA. Een super handig apparaatje voor maar € 10,00. Een set met navullingen (met o.a. zilver en goud tape) kost € 4,50. Verder gebruikte ik weer oude knopen en kunstsneeuw (enorme zak bij Wibra voor € 1,00).

Kerst cadeaulabels maken

Scrabble letters

Vorig jaar kocht ik bij de kringloop een oud Scrabble spel om leuke kerstdecoraties mee te maken. De resterende letters gebruikte ik voor deze simpele cadeaulabels!

kerst cadeaulabels maken

Nog meer knopen

Met nog meer oude knopen (krijgen die eindelijk eens een functie!) maakte ik deze grappige sneeuwpop. Hoedje met viltstift, wortel en sjaal uit papier.

kerst cadeaulabels maken

Stickers

Vrolijke stickers zijn een eenvoudige manier om cadeaulabels instant vrolijk te maken. Ik gebruikte stickers uit agenda’s of planners, maar je koopt ook leuke en goedkope stickers bij winkels als Wibra en Action. 

Klei

Deze labels van klei hang ik meestal aan zelfgemaakte kerstcadeaus als koekjes of granola. Ik gebruik zelfdrogende klei en een koekstempel die ik ooit kocht bij HEMA. Je vindt ze o.a. bij Sostrene Grene en op Bol.com

Nog op zoek naar meer leuke kerst DIY’s?

Bewaar de inspiratie voor kerstcadeau labels maken op Pinterest:

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*