Home » Foodblogger? Geld verdienen met Verdify!

Foodblogger? Geld verdienen met Verdify!

Sinds november vorig jaar werk ik als blogger samen met het Nederlandse Verdify. Verdify is een zogenaamd ‘foodtech’ bedrijf dat met haar innovatieve software mensen wil helpen gezondere en duurzame keuzes te maken in hun eetpatroon. Geld verdienen met Verdify is super eenvoudig!

Verdify logo

Eenvoudig geld verdienen met Verdify

Verdify werkt alleen samen met producenten die aansluiten bij de door hen vastgestelde criteria voor gezond en duurzaam eten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezonde leefstijlen met een vegetarisch of vegan eetpatroon, maar ook levensmiddelen die duurzaam geproduceerd en/of verpakt worden

Hun missie? Het eenvoudiger maken van betere keuzes in jouw manier van eten, voor zowel je eigen gezondheid als die van onze planeet. Verdify werkt o.a. samen met Arla, Friesland Campina, Bonduelle, Schar en Fairtrade Original.

Met de software kun je – op de meest eenvoudige én subtiele manier – betaalde promoties integreren in je bestaande recepten. Ingrediënten in recepten worden automatisch vervangen door passende ingrediënten (met product naam) van de affiliate partner. 

Geld verdienen met Verdify

Hoe werkt de software van Verdify?

Het enige wat je moet doen is het plakken van een door Verdify aangereikte code op je website. Daarna gaat alles vanzelf. Mocht je toch nog vragen hebben, dan zijn de medewerkers altijd bereikbaar om die te beantwoorden!

Zo heb jij alle tijd om te besteden aan steengoede content, en gaat Verdify voor jou de samenwerkingen aan met bedrijven. En ontwikkelt en regelt daarvoor alle techniek achter de schermen!

Eenvoudig nieuwe campagnes starten

Start Verdify een campagne met een nieuwe partner? Jij hoeft niets te doen. In december liep een campagne met zowel MonChou als Coop (op o.a. voor de ingrediënten ui en tomaat). De ingrediënten worden automatisch omgezet (en na de campagne weer teruggezet) in affiliate links.

Betaling vindt gebruikelijk plaats na afloop van een campagne. Vaak krijg je betaald per 1000 vertoningen. De rapportages geven je ook een mooi inzicht in bezoekersgedrag!

Geld verdienen met Verdify?

Geld verdienen met Verdify?

 Verdify is op zoek naar Nederlandse foodbloggers die geïnteresseerd zijn om op deze manier niet alleen hun lezers te informeren maar ook extra geld te verdienen. Er zijn wel een paar minimale vereisten:

  • Je hebt tenminste 10.000 unieke bezoekers per maand.
  • Tenminste 30% van de bezoekers komen uit Nederland en/of Engeland.
  • Je hebt tenminste 50 recepten op je blog staan.
 

Nieuwsgierig geworden? Vul dan gauw dit formulier in. Er wordt dan contact met je opgenomen door Verdify.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd met mij of met Verdify contact opnemen!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*