Home » Kakkerlakjes, boekjes om te versturen!
Kakkerlakjes

Kakkerlakjes, boekjes om te versturen!

Ik ben fan van echte post! Met een kaartje, een doosje brownies of handgemaakte marshmallows laat je iemand écht weten dat je aan hem of haar denkt. Daar kan geen appje tegen op! En nu zijn er de te leuke kakkerlakjes, boekjes om te versturen!

Kakkerlakjes

Kakkerlakjes?

Ik haat kakkerlakken! Sinds mijn reizen naar India is mijn trauma alleen maar groter geworden. Waarom dan toch iemand kakkerlakjes sturen? Kakkerlakjes zijn super lieve kleine boekjes met envelop, die je kunt versturen per post. Mooi geïllustreerde boekjes met korte verhalen, gedichten of recepten in vier categorieën: literatuur, culinair, jong (voor kinderen) en poëzie.

En waarom de naam kakkerlakjes? Omdat ze zich net zo hard verspreiden en een ode zijn aan de onuitroeibaarheid van creativiteit!

kakkerlakjes

Voor alles en iedereen

Stuur vanaf nu kakkerlakjes! Om een hart onder de riem te steken, feliciteren, troosten, condoleren of gewoon even laten weten dat je aan iemand denkt. In plaats van een kaart is een kakkerlakje een échte verrassing op de deurmat.

Ik mocht een aantal culinaire kakkerlakjes ontvangen en ben verliefd! De boekjes zijn dan ook ware verzamelobjecten. Wens iemand sterkte met ‘Chocoladetherapie’ van Janneke Vreugdenhil of verras een dierenvriend met originele recepten voor hondenkoekjes met ‘Vergeet de hond niet’ van Yvette van Boven.

Kakkerlakjes

When life gives you lemons

Een van mijn favorieten is ‘When life gives you lemons’. Op de achterkant staat te lezen: voor al die keren dat het leven je opzadelt met een portie ellende. Draai die zurigheid de nek om door het te gebruiken voor iets fijns. Zonder zuur zou zoet lang zo lekker niet zijn.

In het boekje vind je heerlijke recepten voor o.a. limoncello en ingelegde citroenen. Met supermooie illustraties! Ik heb ‘m al op de post gedaan voor een vriendin die echt wel wat steun kan gebruiken.

Kakkerlakjes

Kopen!

De kakkerlakjes zijn duurzaam gedrukt en hebben een formaat van 12×17 cm. Ieder boekje bevat 16 pagina’s en wordt geleverd met een bijpassende envelop voor € 6,99. Kakkerlakjes zijn een initiatief van uitgeverij Loopvis. Op www.kakkerlakjes.nl vind je meer informatie en de 32 uitgegeven titels. Ieder jaar komen er tenminste 6 nieuwe titels bij.

De boekjes zijn te koop bij diverse boekhandels, cadeauwinkels en natuuurvoedingszaken of via de webshop www.nozelheden.nl

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. Deze zijn echt heel erg leuk ?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*