Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
My happy life oktober 2018

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Ik volg ‘We want plates’ al een tijd lang op Twitter, maar er is ook een website van dit initiatief tegen de tendens van het serveren van eten in restaurant op alles wat geen bord is. Natuurlijk is creativiteit leuk, maar de bezoekers van deze site zenden soms wel heel absurde wijze van presenteren in. De allerergste? Dit dessert in een experimenteel restaurant in Japan… Need I say more? Hier de top 50 van de meest verschrikkelijke inzendingen!

reizen in de ruimte

Beleven

Met Bodhi bezochten we deze herfstvakantie al de nieuwe tentoonstelling ‘Reizen in de ruimte’ in het Museon in Den Haag. Wij zijn fan van het Museon. Dit museum is perfect ingericht en leuk voor zowel kinderen als ouders. Er is heel veel interactiviteit en al spelenderwijs leer je er een heleboel. Deze tijdelijke tentoonstelling duurt nog t/m 1 september 2019 dus je hebt nog even de tijd. Ga je voor 2 december sla dan zeker de tentoonstelling Greatest Landscapes van National Geographic niet over. Wat een adembenemend mooie foto’s. Ons lijstje met te bezoeken landen en plaatsen is weer wat langer geworden….

Riviera Maison

Doen

De Riviera Maison flagshipstore aan de Van Baerlestraat in Amsterdam is omgetoverd tot Christmas Store. Onder genot een glas bubbels en live muziek kun je hier inspiratie opdoen en natuurlijk de mooiste kerstcollectie kopen. Of kom dit weekend naar de Christmas Experience Days in de concept store in Laren. Er zijn workshops, haar- en make-up advies en er is een XXL chocoladefontein, echte sneeuw en warme chocolademelk!

Flagshipstore, Van Baerlestraat 2-4, Amsterdam
Conceptstore, Burg. Van Nispen van Sevenaerstraat 4, Laren

geitenbrie

Proeven

In de foodiebox herfst zat een mini geitenbrie met walnoot en fenegriek van Alphenaer. Wat een heerlijk kaasje! Zo op een toastje, in stukjes in de salade, of in plakjes op een lekkere plaattaart. Verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 2,75 (stukje van 150 gram)

Lippenstift bodyshop

Kopen

Ik draag niet vaak lippenstift, maar als ik het draag, dan graag lippenstiften die lekker smeuïg aanvoelen en als het even kan ook nog verzorgend zijn. Zoals de color crushed lipsticks van The Bodyshop. Deze lippenstiften hydrateren je lippen vier uur lang en zijn verkrijgbaar (voor € 10,00) in 16 nieuwe herfsttinten en vier basiskleuren!

My happy life oktober 2018

Lezen

Omdat ik het in oktober graag wat rustiger aan wilde doen kocht ik van Flow Magazine deze prachtige special: Het grote vertraagboek. Met inzichten en inspiratie voor een langzamer leven. En zoals je van Flow gewend bent weer vol met leuke extraatjes als stickers, kaarten en notitieboekje. Ik ben fan! Te koop bij de betere boekhandels of online te bestellen op de site van Flow voor € 14,95.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*