Nieuwste berichten

(Kook)boek

My happy kitchen leest: Atelier Confiserie

Zelf snoep maken heeft iets magisch. Denk maar aan films als Charlie en de chocoladefabriek of de fabels over Luilekkerland. Ik heb al wat pogingen gedaan om zelf snoep te maken, zoals After eight, fudge en bounties. Toen ik dit boek tegenkwam wist ik meteen: dit moet ik hebben! Wat […]

Lifestyle

De vier allerleukste food commercials!

Ik kijk weinig televisie. Omdat ik er gewoonweg de tijd niet voor heb maar ook omdat veel van wat wordt uitgezonden mij niet echt interesseert. En dat wat ik wel leuk vind kijk ik gewoon wanneer ik het zelf wil op uitzendinggemist, Netflix of Youtube. Fijn zonder die ellenlange reclameblokken […]

zonder pakjes

Nog meer zinloze zakjes en pakjes (deel 2)!

Mijn blogpost over de vijf meest zinloze pakjes en zakjes in de supermarkt werd ontzettend veel gelezen en ontving leuke reacties! Blij te horen dat meer mensen mijn mening delen. En nogmaals: ik ben NIET tegen pakjes en zakjes, alleen VOOR duidelijkheid en weten wat je eet. Om vervolgens gewoon […]

Basis, tips&trucs

Zout minderen? Maak je eigen kruidenmix!

Een lieve vriendin van mij moet minder zout gaan eten. Vanwege een hoge bloeddruk enzo. Laatst vroeg ze mij om tips om haar eten op smaak te brengen met een zelfgemaakte kruidenmix. Want wist je dat bijvoorbeeld kipkruiden uit de supermarkt uit meer dan 50% zout bestaan?! En aan kruidenmixen […]