Home » My happy life april 2022

My happy life april 2022

Oh happy days! Wat is het leven toch fijn als de zon schijnt. Met al die prachtig bloeiende bloesembomen, ontluikend groen en zon bijna iedere dag gaat april voor mij de boeken in als een super leuke maand! Lees je mee?

Hulc blogger van de maand

My happy life april 2022

Op de eerste dag van de maand (1 april, geen grap haha) stond ik in de spotlight op de site van Hulc als blogger van de maand. Altijd leuke PR! 

Miss Jones

Met oud-collega Jackie ging ik gezellig lunchen in het nieuwe en hippe Miss Jones in Voorburg. Ik at daar heerlijke (en peperdure) crispy beef taco’s met truffel, die ik de volgende dag met succes thuis namaakte. 

ING verjaardagspost

Van ING kreeg ik een brief met de felicitaties voor het 5-jarig bestaan van mijn bedrijf. Wist ik geeneens! Met de code in de brief kon ik een lekker chocoladetaartje door de brievenbus bestellen. Leuke actie! 

Cavia Punkie met tuigje

Qua huisdieren is 2022 geen goed jaar. Nadat vorige maand Coco de dwergpapegaai overleed, was dit keer cavia Poekie aan de beurt. We hebben nu dus nog maar 1 agapornis en 1 cavia over. Je zou ze bijna bij elkaar zetten…. Om Punkie te troosten kocht Bodhi een tuigje, waarmee hij nu iedere dag met hem gaat ‘wandelen’.

Paas brunch

Op tweede Paasdag nodigde ik mijn ouders, zusje en neef en nicht plus aanhang uit voor een Paas brunch. Ik sloofde me lekker uit en maakte maar liefst 13 zoete en hartige gerechten. Heerlijk dat dat allemaal weer kan!

Bollenroute

Peter werkte maar liefst 16 dagen op de Invictus Games in het Zuiderpark, iedere dag van 13.00 – 23.00 uur. Waardoor we hem dus amper zagen. Toen hij zondag 24 klaar was reden we gezellig de bollenroute langs o.a. Lisse, Hillegom en Noordwijk. Hoe mooi zijn al die tulpen in bloei?

Poffertjes op de kermis

Bodhi was super druk met school en dus blij dat eind april de meivakantie aanbrak. Lekker twee weken vrij! Op Koningsdag gingen we gezellig naar de enorme kermis op het Malieveld. Super leuk maar je loopt echt leeg op een middagje kermis. Een gemiddelde attractie kost 6 euro, de poffertjes waren maar liefst € 11,50!!

Boretti bbq

Bloguitjes

Ook over leuke bloguitjes had ik in april niets te klagen. Zo had ik een super leuke bijeenkomst van het Duits verkeersbureau in het Mauritshuis (inclusief privé rondleiding) en daarna een Duitse wijn borrel in het Escher museum.

Duits Verkeersbureau

De Yoghurt Barn liet mij hun nieuwe plantaardige assortiment proeven en Boretti nodigde mij uit voor de opening van het bbq-seizoen, op een dakterras in Amsterdam! Ik deed een heerlijke online wijn-spijs proeverij met Gallo wijn, had een online borrel met Wehkamp en als klap op de vuurpijl ging ik een dagje naar Yerseke.

Yerseke

Op een dag met prachtig weer reden we daar rond met elektrische scooters, kregen uitleg over kreeften, krabben en oesters en aten de lekkerste lunch ooit (zie ook de foto boven dit artikel). Het was een dag met een gouden randje!

Gallo wijn pakket

Blogpost

Al die dozen! Eind van de maand had ik drie enorme dozen gevuld met stuk gesneden dozen…. ‘Influencer problems’ noemt Bodhi dat. Zo kreeg ik een super leuk Moederdagpakketje van Lowlander bier en van Boretti een leren ovenhandschoen en bbq-tang met mijn naam erop.

Foodybox lente

De Foodiebox lente was weer super goed gevuld! Tony Chocolonely stuurde me zowel de Hoppy Pasen reep als de nieuwe estafettereep.

De asperges met wijn, kaas en boter liet ik bezorgen bij mijn ouders, zij smullen daar echt van. Ik mocht een air fryer ontvangen en prachtige roze-gouden koekenpannen. Ook een leuk nieuwtje: ik ben vanaf nu Wehkamp ambassadeur en mag op Instagram de leukste producten promoten die ik zelf mag uitkiezen. Het thema van april was ‘lente’ en dus koos ik onder andere een nieuwe outfit!

Wehkamp ambassadeur

Verder kwamen er nog pakketjes wijn, blije kip eieren, tonijn, King pepermunt, droge worst, zonnebrand producten van Hawaiian Tropic en een enorm pakket voor de moederdag campagne van Danerolles en Bonne Maman. Het eerste recept kwam afgelopen vrijdag online. In het pakket zaten ook twee gepersonaliseerde rieten tassen. Eentje met mijn naam, en eentje met de naam van mijn moeder. Super leuk!

Danerolles en Bonne Maman

My happy life mei 2022

Wanneer dit bericht online komt is Bodhi jarig! 17 jaar alweer, waar blijft de tijd? Zelf ben ik deze maand ook jarig en tik dan de 54 jaar aan.

Mei belooft weer een drukke maand te worden. En met hopelijk net zulk lekker weer als in april. Ik teken ervoor!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

One Comment

  1. Superleuk weer Anne-Marie! Wat een heerlijke events he! Ahhh arme beestjes… wel schattig dat Bodhi nu met de cavia Punkie gaat wandelen.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*