Home » My happy life juni 2017
Roltafel - my happy life juni 2017

My happy life juni 2017

Het is echt zomer! Wat een mooi weer hebben we de afgelopen tijd gehad. Heerlijk, ik kan daar zo van genieten. En ik word helemaal blij van het idee dat de vakantie er aan staat te komen. Na vandaag hoef ik nog maar vijf dagen te werken. En Bodhi heeft volgende week zijn allerlaatste schoolweek van de basisschool. Met op woensdag het hoogtepunt: de musical! Zal ik het drooghouden? Dit zijn mijn hoogtepunten van de afgelopen maand, my happy life juni 2017!

Bodhi als agent

Musical basisschool

Die musical, dat is dus echt wel een dingetje hè. Maanden oefenen en werken aan decors en kostuum. Bodhi heeft de rol van agent Bol in de musical ‘Monsterhit’. Van de man van een lieve collega mocht hij een echte politiepet lenen. En op een oud overhemd van opa streken we mooie schouderapplicaties van de markt. Stropdas van papa, handboeien en badge van de feestwinkel. Ziet hij er niet prachtig uit?! Woensdag is het zo ver, dan gaan we – samen met opa en oma – naar de musical. Daarna nog een dag met de klas naar het strand en dan is weer een tijdperk afgelopen. Het is een cliché, ik weet het, maar wat vliegt de tijd!

Geertje - my happy life juni 2017

Leuke dingen doen

En omdat die tijd zo hard gaat moet je zoveel mogelijk leuke dingen doen! En dat deden we deze maand weer volop. We gingen naar Artis (bedankt mama voor het zegeltjes sparen!), naar geitenboerderij ’t Geertje, de Pinkstermarkt in Kijkduin, Bataviastad in Lelystad en naar de tentoonstelling ‘Ik kook dus ik ben‘ in het Wereldmuseum in Rotterdam. En we hadden nog een kinderfeestje voor Bodhi tegoed. Omdat het zijn laatste feestje is pakten we lekker uit en gingen we met zeven kinderen snowboarden in de Uithof.

snowboarden

We gingen wat minder uit eten deze maand, maar dat kwam vooral omdat ik voor mijn blog heel veel etentjes had. Natuurlijk gingen we op onze 25-jarige jubileumsdag heerlijk uit eten bij restaurant Phuket in Scheveningen, hier komt nog een review over!

Anne-Marie my happy life juni 2017

Events

Veel uit eten dus, zoals samen met Bodhi bij Les Copains in Delft. Naar een persdiner in én nog een keer naar de opening  van de nieuwe hotspot Hofhouse in Den Haag en bij  het hippe Hangar 85 in de prachtige Wijnhaven in Rotterdam. Heerlijke gerechtjes geproefd bij restaurant As in Amsterdam na een inspirerende wildplukwandeling (blogpost volgt) en met collega blogger Amina van Imfeelinggood geluncht bij Club Vers (blogpost volgt!).

En ook leuk: omdat My happy kitchen & lifestyle nu een bedrijfje is kon ik een Hanos pas aanvragen. Bij deze groothandel voor de horeca kijk je je ogen uit. Vooral op de patisserie afdeling en de verdieping met servies, glaswerk en keukenapparaten…..Maak me gek!

Roltafel - my happy life juni 2017

Verjaardagscadeautjes

Bijna al mijn verjaardagswensen kwamen gewoon uit. Ik ben een gezegend mens (maar dat had je vast wel in de gaten). Van Peter en Bodhi kreeg ik de Philips pastamachine, waarvan de review (met Youtube video!) a.s. dinsdag online komt. Van mijn ouders kreeg ik de ramekins van Dille & Kamille en geld. Met het geld van mijn schoonouders erbij kocht ik de roltafel van Ikea waar ik echt heel blij mee ben! Weer wat extra (afleg)ruimte in mijn keuken! Ik bestelde bij Homemade Queen carmelitas maar die konden door het warme weer helaas niet worden verstuurd…. Gelukkig heb ik de bestelling vorige week vrijdag alsnog gekregen. Zooooo lekker. En het boek van Lisa Gardner staat – samen met een hele berg andere boeken – al klaar op mijn e-reader voor de vakantie!

Verkade chocolade - my happy life juni 2017

Foodpost

Ook qua foodpost ben ik weer verwend de afgelopen maand. Al klaagt Peter over het feit dat de hobbykamer op een vuilnisbelt voor oud papier en karton begint te lijken… Een enorme doos van Verkade bracht een helium ballon en heel veel chocolade. Diverse heerlijke kookboeken vol inspiratie. Waaronder twee met glutenvrije recepten, die een collega voor mij gaat lezen, testen en reviewen. Pineut likeur ‘vakantieliefde’ om zelf te maken. En een cadeautje voor mijn verjaardag van een pr-bureau met heerlijke Terra groentechips en bubbels! Gezond lekkers van de HEMA en nog meer wijn. En nog meer chocolade…. Gelukkig heb ik gewillige testpersonen in huis!

Ook ontving en testte ik twee nieuwe keukenapparaten (een vacuümblender en een airfryer) en de Chef Ali maaltijdbox. Deze reviews komen in juli en augustus op mijn blog!

Cadeautje verjaardag

 

Fifty before fifty

Ik kan deze maand al wat puntjes wegstrepen van mijn fifty before fifty lijst. Zo bracht ik een bezoekje aan Bataviastad (nr. 28) en kocht ik twee super mooie jurkjes van Desigual (waar ik dus eindelijk in pas!). Samen met Bodhi bezocht ik onze oude buurman (nr. 29) en dat was heel gezellig! En ik bezocht het graf van mijn veel te vroeg overleden collega Sandy (nr. 34) samen met vriendin Evita. Erg emotioneel maar ook blij dat ik dit gedaan heb.

fifty before fifty

Ik ben begonnen met mijn eerste woordjes Spaans (nr. 35) en de eerste video voor mijn blog (nr. 36) kom a.s. dinsdag online! Ik heb een kliniek bezocht voor het verwijderen van mijn spataders, en dat gaat eind augustus gebeuren (nr. 44) en ik heb een heleboel gezellige kaartjes verstuurd (nr. 49) naar o.a. mijn moeder, nichtjes, oom, vriendin en schoonzus (inclusief verse marshmallows!). Best goed bezig al zeg ik het zelf!

Volgende maand komt er – in verband met de vakantie in Thailand – geen My happy life juli 2017 online. Die neem ik dan wel mee naar eind augustus voor gewoon een lekker lange aflevering!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

10 Comments

  1. Leuk overzicht weer 🙂 Een heel fijne vakantie en ik ben heel benieuwd naar je eerste video!

  2. Wat is het weer een leuk en gezellig stuk geworden Anne Marie. Je maakt wat mee in één maand. We verheugen ons ook op a.s. woensdag voor het afscheid van Bodhi.

  3. Thailand, wat een heerlijk vooruitzicht! En ja, tissues mee woensdag want je houdt het gegarandeerd niet droog ?

  4. Wat een gezelligheid weer in dit maandoverzicht! Alvast een hele fijne vakantie in Thailand, ik zou daar ook zo wel weer naar toe willen. Heerlijk!

  5. Leuk overzicht weer, altijd leuk om een maandoverzicht te lezen! Nog van harte met jullie 25-jarig jubileum, wat tof dat jullie weer naar Thailand gaan: veel plezier!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*