Home » My happy life november
Gebakjes van De Patissier

My happy life november

Wat een drukke tijden zijn dit toch, maar wat een leuke tijden ook vooral. Als je moet kiezen tussen alleen maar leuke activiteiten kun je best stellen dat je het goed heb toch? Het is dat ik er nog een ‘gewone’ baan naast heb, anders zou ik nog meer tijd in het bloggen kunnen steken. Ik word er gewoon zo blij van! Hopelijk mijn lezers ook.

Peugeot pepermolen

Winacties

Ik had als voornemen om tot kerst iedere week een winactie online te zetten. En tot nu toe lijkt dat goed te lukken! Ik heb deze maand al aan iemand haar naam in chocoladeletters mogen weggeven (nog gefeliciteerd Margré), 5 x 2 mensen blij gemaakt met vrijkaartjes voor All you need is food, twee keer een mooi kookboek vergeven en ik mocht van Peugeot een originele pepermolen weggeven. En deze week maak je kans op shop tegoed bij Radbag, waar je altijd wel slaagt voor een mooi kerstcadeau. En ik weet het nu zeker, weggeven is leuker dan krijgen!

pasta-met-truffel

Events

Ook deze maand stonden er weer een aantal leuke events in de agenda. Zo ging ik truffel eten bij 5&33 (ik hartje truffel!) en bezocht ik de speciale dag voor pers en bloggers van het All you need is food festival in de Chocoladefabriek in Zaandam. Wat een ontzettend mooi en inspirerend event! Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet, mooie merken leren kennen, gegeten, gedronken en gelachen. Het is ook ontzettend leuk om tijdens zo’n dag andere foodbloggers te ontmoeten. Toch een beetje je online ‘collega’s’!

Ook deed ik een foodtour door heerlijk Amersfoort. Het verslag hiervan staat morgen online. Een aanrader, dat kan ik je alvast verklappen!

Tulbandvorm

 

Foodpost

Ik mocht aan de slag met de nieuwe producten van Tommie de basis voor…en als voorproefje van de winactie kreeg ik van Chocoladebezorgd.nl een heerlijke chocoladeletter, banketstaaf en speculaas. Gelukkig dat ik thuis een man en kind heb die mij ‘helpen’ met het opeten van al het lekkers.

De goodiebags van All you need is food zaten ook boordevol lekkers en als klap op de vuurpijl won ik via Delicous magazine een prachtige mini tulbandvorm! Ik weet al precies wat ik er mee wil gaan maken, het resultaat zien jullie in december zeker terug!

Ook ontving ik een heerlijk pakket met kaas van Kees Kaas. De review volgt in december.

Gebakjes van De Patissier

Uit eten en food shopping

Helaas kwam in november ook het slechte nieuws dat Marks & Spencer haar winkels sluit in Nederland. Waar moet ik nu heen voor mijn clotted cream, shepherd’s pie, scones en millionaires shortbread? Ik ben nog even flink gaan inslaan, al is het nog niet bekend wanneer de winkel precies sluit. Ik houd jullie op de hoogte.

Ook bracht ik weer eens een bezoekje aan de Markthal in Rotterdam en kocht daar heerlijke worsten met hazelnoot, walnoot en camembert en deze schitterende gebakjes bij De Patissier. Het kost wat, maar dan krijg je ook wat!

We gingen ‘slechts’ twee keer uit eten deze maand, bij onze favoriete Thai (Rakang thai) en bij Garoeda, een van de betere Indonesische restaurants in Den Haag. Een heerlijke rijsttafel met onder andere opor ayam en rendang, twee van mijn favoriete Indonesische gerechten (al maak ik zelf ook een hele smakelijke versie al zeg ik het zelf…)

December

December wordt weer een topmaand, dat weet ik nu al ! A.s. vrijdag en zaterdag ga ik winkelen in Essen met mijn moeder. Een jaarlijkse traditie, van kerstmarkten, glühwein, lebkuchen en andere lekkernijen. En shop till you drop, zodat ik veel kerstcadeautjes al ruim voor Sinterklaas in huis heb.

Ik heb in december nog een leuk event van de HEMA, ga een workshop taart bakken doen met Celestial tea en heb nog een aantal (hele gave!) winacties en natuurlijk de voorbereidingen van het kerstdiner in de planning staan. En kerstrecepten natuurlijk, om hopelijk ook jullie te inspireren voor het diner en culinaire kerstcadeautjes.

En als ik dan helemaal klaar ben met deze maand gaan we op 28 december – als klap op de vuurpijl – een week genieten van de zon op La Palma. December, here I come!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

7 Comments

  1. Vakantie daar zal je dan wel helemaal aan toe zijn tegen de tijd dat het 28 december is. December ie altijd een drukke maar zeer gezellige familie maand.
    Verheug me op morgen!!!!!

  2. Leuke maand A-M! Ik ga ook naar HEMA. Het taart maken heb ik afgezegd. Maar dan zie ik je dinsdag gezellig!

  3. Wat een fijne maand en een heerlijk vooruitzicht voor komende maand! Doe je goed 🙂

  4. Leuke maand weer Anne-Marie! Ik was helaas te laat met aanmelden voor de workshop, dus ik ga je weer niet zien. 🙁 Vertel je hoe het was?

  5. Ah lebkuchen op de Kerstmarkt, dat brengt herinneringen boven 🙂

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*