Home » Doloris’ rooftop Tilburg
Doloris' rooftop

Doloris’ rooftop Tilburg

Op het dak van het oude PTT gebouw langs het spoor in Tilburg vind je Doloris’ Rooftop. Beachy vibes, shared dining en heerlijke cocktails. Laat die zomer maar heel lang duren!

Grootste rooftopbar van de Benelux

Met een van de grote industriële liften ga je naar 20 meter hoogte en stap je in een andere wereld. Het interieur van Doloris’ rooftop is prachtig, zodat ook in de winter dit the place to eat is. De grote groen betegelde bar, de gezellige zitjes en natuurlijk het mooie uitzicht over de Tilburgse skyline. De rooftopbar is de grootste van de Benelux! 

Shared Dining bij Doloris’ rooftop

Doloris’ rooftop serveert wereldse smaken in uiteenlopende kleine gerechten. Je kiest uit verschillende ‘bites’ en ‘dishes’ een combinatie die je gezellig met elkaar deelt. Wat opvalt zijn de vele vega opties. Wij bestelden vijf gerechtjes van de kaart: frietjes met chorizo mayonaise en manchego, bloemkoolsteak met tahini en granaatappelpitjes, gemarineerde kipspiesjes, kabeljauw in ndjua saus en lam vindaloo met kokos. 

Doloris' rooftop

Alle gerechten waren super lekker en hoog op smaak. Ik was echt verrast door de bloemkoolsteak, en de heerlijke limoenbladsaus van de kipspiesjes. En van die frietjes blijf je gewoon eten! De porties zijn niet heel groot, maar al met al zaten we toch vol (al kon er natuurlijk nog wel een toetje bij!). Het was die avond 32 graden, we hadden meer dorst dan honger!

Doloris' rooftop

We genoten van heerlijke cocktails en gin & tonic, en als dessert een pannacotta van witte chocolade en ananas. 

Doloris' rooftop

Doloris’ rooftop

Doloris’ rooftop is zeven dagen per week geopend, van 17.00 tot 23.00 (in het weekend van 12.00 uur). Je vindt Doloris aan de Spoorlaan 21, vlakbij het station. Met de auto? Parkeren doe je op loopafstand bij parkeergarage Pieter Vreedeplein of Tivoli 013.

Ik ben uitgenodigd om in dit restaurant te komen eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*